Vernon Suboteks I

Vernon Suboteks I - Despentes, Virginie | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Despentes, Virginie
DIMENZIJA
4,75 MB
NAZIV DATOTEKE
Vernon Suboteks I.pdf
ISBN
9701335345175

OPIS

Vernon Suboteks ostarjeli je DJ koji se baš i nije prilagodio promjenama na tržištu: trgovinu pločama morao je zatvoriti zbog pada prodaje, preostalu robu nudi putem interneta, ali zapravo nema od čega živjeti. Preostao mu je samo jedan pravi prijatelj, karizmatični Alex Bleach, poznati pjevač kojem se uvijek može obratiti kad mu ponestane love. Nažalost, posljednja osoba koja mu pomaže platiti račune umire od predoziranja pa Vernon ostaje bez ikakvih prihoda. Uskoro je izbačen iz svog unajmljenoga stana s tek jednom torbom u kojoj je sadržan sav njegov život.

Podijeli na Twitter-u. Podijeli preko Viber-a.

Despentes - kako je ovog srpnja ispričala novinarki dnevnika Le Monde Annick Cojeal - piše oduvijek, još otkad je kao klinka čitala pripovijetke grofice de Segur; bila je znatiželjno i društveno dijete, odlična učenica i predsjednica razreda da bi je s petnaest roditelji (feministica i sindikalist ... Vernon Suboteks ostarjeli je DJ koji se baš i nije prilagodio promjenama na tržištu: trgovinu pločama morao je zatvoriti zbog pada prodaje, preostalu robu nudi putem interneta, ali zapravo nema od čega živjeti. Preostao mu je samo jedan pravi prijatelj, karizmatični Alex Bleach, poznati pjevač kojem se uvijek može obratiti kad mu ponestane love. knjiga, knjige, knjižara, online prodaja knjiga, knjižare u zagrebu, vrt, gljive, online bookshop Virginie Despentes : Vernon Suboteks 3 119,00 kn 149,00 kn.

POVEZANE KNJIGE