Vernon Suboteks I

Vernon Suboteks I - Despentes, Virginie | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Despentes, Virginie
DIMENZIJA
9,47 MB
NAZIV DATOTEKE
Vernon Suboteks I.pdf
ISBN
1753108225348

OPIS

Vernon Suboteks ostarjeli je DJ koji se baš i nije prilagodio promjenama na tržištu: trgovinu pločama morao je zatvoriti zbog pada prodaje, preostalu robu nudi putem interneta, ali zapravo nema od čega živjeti. Preostao mu je samo jedan pravi prijatelj, karizmatični Alex Bleach, poznati pjevač kojem se uvijek može obratiti kad mu ponestane love. Nažalost, posljednja osoba koja mu pomaže platiti račune umire od predoziranja pa Vernon ostaje bez ikakvih prihoda. Uskoro je izbačen iz svog unajmljenoga stana s tek jednom torbom u kojoj je sadržan sav njegov život.

Podijeli preko Viber-a. Podjeli preko Whatsapp-a.

Vernon se stalno uvaljuje kod različitih ljudi, a mi čitatelji promatramo život iz perspektive svake od tih osoba koje su sve povezane nevidljivim nitima i jednim zajedničkim ciljem: da saznaju što više ... Vernon je jedan veliki konceptualni album, psihodelična bomba i troakordni spomenik i vremenu kad je bilo bitno "što slušaš" i načinu na koji se ono što slušaš manifestira u svakodnevnim životnim okolnostima: na majici, sobnom posteru, u frizuri, stavu i pogledu na sve oko sebe. Što, na kraju balade, nikako ne znači da je Virginia ... Vernon Suboteks izbačen je iz stana zbog dugova, s tek jednom torbom u kojoj je i posljednji intervju karizmatičnog rokera Alexa Bleacha.

POVEZANE KNJIGE