Odnosi s javnošću – teorija i praksa

Odnosi s javnošću – teorija i praksa - Tomić, Zoran | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Tomić, Zoran
DIMENZIJA
5,73 MB
NAZIV DATOTEKE
Odnosi s javnošću – teorija i praksa.pdf
ISBN
4758609082588

OPIS

Prošlo je osam godina od prvog izdanja knjige dr. sc. Zorana Tomića Odnosi s javnošću. Teorija i praksa. Prvo izdanje knjige imalo je 35 poglavlja, dok ih je u drugom, dopunjenom i izmijenjenom izdanju 54 na 1.368 stranica. Pored osuvremenjivanja i aktualiziranja postojećih poglavlja u ovom izdanju pojavljuju se i određene nove cjeline. Znanstvenici s područja odnosa s javnošću slažu se da je riječ o prvom hrvatskom cjelovitom udžbeniku za odnosa s javnošću. Zahvaljujući svojoj cjelovitosti knjiga je uvrštena kao obvezna literatura na dodiplomskim, diplomskim i doktorskim studijima na više sveučilišta i visokih škola, poput: Zagreba, Sarajeva, Beograda, Skoplja, Podgorice, Mostara, Dubrovnika, Tuzle, Banja Luke, Splita, Osijeka, Zenice i dr.

dr. Zoran Tomić MLA 8th Edition Lesinger, Gordana.

Pridoda li se ovim novinama i opsežan rječnik odnosa s javnošću, na kraju knjige, ond… Odnosi s javnošću (eng. public relations, njem.

POVEZANE KNJIGE