Štrumpfaj i riješi – izgubljeno selo crvena

Štrumpfaj i riješi – izgubljeno selo crvena Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
12,92 MB
NAZIV DATOTEKE
Štrumpfaj i riješi – izgubljeno selo crvena.pdf
ISBN
6766024605647

OPIS

Budi i ti dio novih pustolovina iz novog filma “Štrumpfovi: izgubljeno selo” ! Složi scene iz filma s pregršt super naljepnica, otkrij uljeze, pronađi razlike, snađi se u labirintima i razvijaj svoju moć zapažanja… U ovim knjižicama možeš pronaći mnoštvo uzbudljivih štrumpfovskih aktivnosti! Zajedno s našim malenim plavim prijateljima provest ćeš nezaboravne trenutke i uživati u: • zabavnim aktivnostima! • prekrasnim crtežima iz novoga filma! • i gomili šarenih naljepnica!

Sva prava zadržana. Impresum • Kontakt • Cenovnik oglašavanja • Kontakt • Cenovnik oglašavanja ⇪ Knjige hrvatskih i svjetskih autora u webshopu Begen, knjige i literatura za djecu i odrasle.

P et dosad neviđenih avantura inspirisanih NOVIM FILMOM! Sa ženama nije lako, al' bez njih je teško jako - pesničko je geslo čije su značenje i naši štrumpfovi i te kako prilježno prihvatili. Jeste za njih Štrumpfeta bila i ostala neprikosnovena boginja, ali ... Za razliku od svojih prethodnika, „Štrumpfovi: Skriveno selo" u celosti je animiran što kompletnom filmu daje potpuno novi izgled! U trećem nastavku ovog popularnog animiranog serijala, Štrumpfeta će se uz pomoć tajanstvene karte i u pratnji svojih najboljih prijatelja (Trapa, Kefalo i Gruber) upustiti u uzbudljivu avanturu kroz Zabranjenu šumu ispunjenu magičnim stvorenjima kako ... U ovom u celosti animiranom nastavku Štrumpfova, zahvaljujući misterioznoj mapi, Štrumpfeta i njeni prijatelji, Kefalo, Trapa i Gruber, kreću u uzbudljivu trku kroz Zabranjenu šumu, prepunu magičnih stvorenja, da pronađu tajanstveno izgubljeno selo pre nego što to uradi zli čarobnjak Gargamel. Štrumpfovi: Skriveno selo Smurfs: The Lost Village (2017) animirani, avanturistički, komedija, obiteljski, fantazija | SAD, Hong Kong, Kanada.

POVEZANE KNJIGE