Vrijeme ljubavi

Vrijeme ljubavi - Tribuson, Goran | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Tribuson, Goran
DIMENZIJA
6,37 MB
NAZIV DATOTEKE
Vrijeme ljubavi.pdf
ISBN
3153617284553

OPIS

Moja je majka znala govoriti kako se ljubavi čovjek uči na najrazličitije načine, ali ponajbolje je kad to radi uz pomoć velikih umjetničkih djela, ponajprije slikarstva, glazbe i lijepe književnosti klasičnoga tipa. Moj bi se otac samo nakašljao, nakon čega bi majka redovito kazala: – Molim te, Branko, pa valjda se zna na što sam mislila. Ja baš i ne mogu razabrati na što je majka mogla misliti, ali sam poslije shvatio kako se sve što je kazala o ljubavi odnosi na ljubav u najširem smislu riječi, od samilosti pa do podavanja cijeloga sebe za neku dobru i plemenitu stvar. Dakle, ljubav na koju se majka tada pozivala nije se mnogo razlikovala od one o kojoj danas govori papa Franjo.

Ref. Ako si od crnog vraga sto je tako, tako slatko ako si od ... Goran Tribuson, poznati scenarist i pisac, ispisao je novi roman Vrijeme ljubavi kojim završava niz započet romanom Rani dani, a nastavljen romanima Trava i korov te Mrtva priroda.Zoran Maljković uredio je roman u izdanju Mozaik knjige.

Jezik zmije, u ruci jabuka cije grijehe covjek ispasta ajde reci svoje ime, Kazna ili Nagrada dio kriza koji nosim tebi pripada. Ref.

POVEZANE KNJIGE