Diploma za smrt

Diploma za smrt - Bručić, Zoran | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bručić, Zoran
DIMENZIJA
8,41 MB
NAZIV DATOTEKE
Diploma za smrt.pdf
ISBN
9857983212974

OPIS

‘- sva tri sveska Hit-uspješnica “Diploma za smrt“, koja je doživjela tri izdanja i ekranizaciju, ovim kriminalističkim romanom dobiva svojevrsni nastavak, iako se čita i kao samostalno djelo. Autor ispisuje stvarnost suvremenog Zagreba i Hrvatske kroz priču o dvije generacije – mladima i onih u pedesetim. Tu je i zagrebačko podzemlje s kojim će se susresti ove generacije…‘

Autor ispisuje stvarnost suvremenog Zagreba i Hrvatske kroz priču o dvije generacije - mladima i onih u pedesetim. Prema romanu „Diploma za smrt" snimljen je i cjelovečernji igrani film iz 1989., a u filmu se pojavljuje kao jedan od muzičara u "RIU". Osim ta dva romana, uredio je desetak aukcijskih kataloga i priredio mnoštvo likovnih izložbenih kataloga.

Protagonisti, koje tumače Ranko Zidarić i Filip Šovagović su Bero i Nik, dva najbolja prijatelja, koja su upravo diplomirali ekonomiju i pravo. Radnja prikazuje kako Bero, za razliku od Nika ... Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube. Napisao je tri romana "Divljač", "Diploma za smrt" koji su izdani u više izdanja i najnoviji "25 godina poslije - Diploma za smrt".

POVEZANE KNJIGE