Jedne strasne zime

Jedne strasne zime - Kleypas, Lisa | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kleypas, Lisa
DIMENZIJA
10,93 MB
NAZIV DATOTEKE
Jedne strasne zime.pdf
ISBN
6884807150451

OPIS

Evangeline Jenner mogla bi se izuzetno obogatiti domogne li se očeve ostavštine. No, kako bi se prvo oslobodila stege svoje beskrupulozne rodbine, odlučuje se obratiti zloglasnom vikontu St. Vincentu s nečuvenom ponudom: ponudom za sklapanje braka! Sebastian pak slovi za opasnog zavodnika i trideset sekundi u njegovom društvu svaku damu dovodi na zao glas. Ipak, ta fascinantna djeva pojavljuje se bez pratnje na njegovom pragu nudeći mu se za udaju. Kao aristokrat s istančanim okom za lijepo, zna da Evie nije tako loš izbor. No, njezina ponuda nije bezuvjetna: nakon prve bračne noći više neće voditi ljubav! Odlučna je nikad ne postati još jedna u nizu onih kojima je taj vatreni libertinac slomio srce, a to znači ili da će se on jednostavno morati više potruditi kako bi je zaveo… ili joj se predati cijelim srcem i prvi puta istinski nekoga zavoljeti! Lisa Kleypas jedna je od najpopularnijih američkih autorica ljubavnih romana. Naši su je čitatelji mogli upoznati čitajući romane Slatkorječivi neznanac, Sponzor, Vrag plavih očiju, Djevojka smeđih očiju, Jedne strasne zime, Dogodilo se jedne jeseni, Tajne ljetne noći, Proljetni skandal, Na božićno jutro, Jedne noći u ponoć, Zavedi me u zoru, Iskušaj me u sumrak i U braku do jutra.

Lisa Kleypas jedna je od najpopularnijih američkih autorica ljubavnih romana. Roman "Jedne strasne zime" donosi nam priču o klasičnom razvratniku( St.

Iz knjige: Kad je napustio prostoriju, Evie je nesigurno uzdahnula i sklopila oči. Ne treba brinuti da će promijeniti mišljenje. JEDNE STRASNE ZIME je uspješnica slavne Lise Kleypas koja će zaintrigirati sve poklonike strastvenih i punokrvnih povijesnih ljubavnih romana.

POVEZANE KNJIGE