Lily i hobotnica

Lily i hobotnica - Rowley, Steven | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Rowley, Steven
DIMENZIJA
10,58 MB
NAZIV DATOTEKE
Lily i hobotnica.pdf
ISBN
8190362934651

OPIS

Priča o odnosu kakav bi si svatko poželio: odnosu s osobom kojoj vjerujete, osobom bez koje ne možete zamisliti život. Tedu Flasku ta je prava „osoba“ njegova prijateljica Lily, koja je slučajno pas. Ovaj osjećajan, urnebesan i emocionalno blagotvoran debitantski i autobiografski roman Stevena Rowleyja istražuje utjecaj koji kućni ljubimci imaju na živote svojih ljudi. Ted je nesretni samac s losanđeleskom adresom. Između seansa s psihoterapeutom i spojeva s muškarcima koje upoznaje na internetu, njegovo vrijeme i srce ispunjava dvanaestogodišnja jazavčarka Lily. Začudo, Ted umije razgovarati s Lily, s kojom raspravlja o zgodnim poznatim tipovima i igra društvene igre. Sve dok jednoga dana njihovu idilu ne pomuti nezvani gost… Sjećate li se posljednje knjige za koju ste nekome rekli da je mora pročitati? Lily i hobotnica je sljedeća takva knjiga. „Šarmantan roman, mudar, duhovit, ali ponajprije originalan u svojem istraživanju toga što znači voljeti bilo koje smrtno biće.“ – Sara Gruen, autorica bestselera Voda za slonove „Smijat ćete se naglas, ali pripremite se i na potoke suza. Kako bi Lily rekla: ‘MORAŠ! PROČITATI! OVU! KNJIGU!’“ – The Washington Post „Na svoj smiješan, zdušan i postojano šašav način, Rowley točno dočarava kako je to voljeti psa.“ – Kirkus Review

Glavnom liku Tedu Flasku ta je prava „osoba" njegova prijateljica Lily, koja je slučajno pas. Oni raspravljaju o zgodnim glumcima, dijele pizzu, igraju Monopoly. II Lily i hobotnica Steven Rowley.

Glavnom liku Tedu Flasku ta je prava „osoba" njegova prijateljica Lily, koja je slučajno pas. Oni raspravljaju o zgodnim glumcima, dijele pizzu, igraju Monopoly. II Lily i hobotnica Steven Rowley.

POVEZANE KNJIGE