Na pogrešnom tragu

Na pogrešnom tragu - Mankell, Henning | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mankell, Henning
DIMENZIJA
12,89 MB
NAZIV DATOTEKE
Na pogrešnom tragu.pdf
ISBN
3245679846232

OPIS

Istražitelj Wallander neće ni slutiti što ga čeka kad bude pozvan da utvrdi tko je mlada i nepoznata djevojka koja se čitav dan kreće po privatnom seoskom imanju. Ona će se pred njim politi benzinom i zapaliti, a potraga za njezinim identitetom neće davati rezultata. Par dana nakon toga započet će serija ubojstava kojima će biti zajedničko to da ubojica žrtvama skida skalpove. Wallander će shvatiti da je ključ rješenja u vezama među žrtvama, no kakve su to veze i zašto se spalila mlada djevojka nikome neće biti jasno i istraga će često zalutali u slijepe ulice. Kao šef policijskoga tima i kao prvi medu istima, Wallander će morati pronaći nitzajedničku svim ubojstvima pogotovo zato što ubojica i dalje prijeti…Malo o autoru: HENNING MANKELL najuspješniji je švedski pisac kriminalističkih romana svih vremena koji je vrhove svjetskih ljestvica najprodavanijih knjiga osvojio godinama prije no što je taj žanr iz skandinavskih zemalja osvojio svijet. Od njega su učile mnoge današnje zvijezde toga žanra, ali malo mu se tko uspio približiti u spisateljskoj vještini. Neki su njegovi romani ekranizirani i u Švedskoj i u Velikoj Britaniji gdje ga je utjelovio slavni Kenneth Branagh. Henningu Mankellu na hrvatski su do sad prevedeni romani Ubojstvo na Ivanjsku noć, Na pogrešnom tragu, Talijanske cipele i Ubojica bez lica. Preminuo je u listopadu 2015. godine.

Cijena: 99,00 KN Klupska cijena: 79,00 KN Zaliha u klupskim centrima > Proizvoda nema na zalihi. Opis.

Poštovana gospođo Didanović, Prijatno me je iznenadila pažnja koju ste, po već ko zna koji put, u svom članku, posvetili NSPM-u, Slobodanu Antoniću i meni. Na pogrešnom tragu Henning Mankell Istražitelj Wallander neće ni slutiti što ga čeka kad bude pozvan da utvrdi tko je mlada i nepoznata djevojka koja se čitav dan kreće po privatnom seoskom imanju. U romanu Na pogrešnom tragu lako se može pratiti spomenuto degradiranje stanja švedskog društva, a naznaka toga vidljiva je u razgovoru inspektora Wallandera s forenzičarkom nakon svje - dočenja potresnom samospaljivanju mlade imigrantkinje: "Ma to nije moguće - reče Wallander. - Ovdje u Švedskoj ne.

POVEZANE KNJIGE