Naši običaji i tradicije

Naši običaji i tradicije - Jones, Robert | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Jones, Robert
DIMENZIJA
9,61 MB
NAZIV DATOTEKE
Naši običaji i tradicije.pdf
ISBN
4232935723871

OPIS

U ovoj knjizi upoznat ćemo najvažnije hrvatske blagdanske tradicije (kako katoličkog, tako i pravoslavnog, muslimanskog i židovskog stanovništva), proslave povodom važnih životnih događaja, a pripremili smo vam i tradicionalne starinske recepte jela koja se poslužuju tijekom blagdana i proslava.

Kako je poznato, prvi dan Božića nema derneka i on se slavi zajednički kao najveći obiteljski blagdan, dok se na Stipanjdan održava dernek i narod se zadržava kod crkve sve do noći. Vodič kroz životne običaje i blagdansku tradiciju našeg podneblja s prigodnom zbirkom starih domaćih recepata Važni trenuci života, poput rođenja djeteta ili vjenčanja, a također i brojni blagdani koji se nižu tijekom godine, tradicionalno se u svim hrvatskim krajevima obilježavaju i proslavljaju na različite načine. Tradic… Sveta Obitelj poštovala je tradiciju židovskog naroda.

Godina izdanja ... U ovoj knjizi upoznati ćemo najvažnije hrvatske blagdanske tradicije (kako katoličkog, tako i pravoslavnog, muslimanskog i židovskog stanovništva), proslave povodom važnih životnih događaja, a pripremili smo vam i ... NAŠI običaji i tradicija.

POVEZANE KNJIGE