Putovanje desnom hemisferom

Putovanje desnom hemisferom - Žmirić,Zoran | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Žmirić,Zoran
DIMENZIJA
3,19 MB
NAZIV DATOTEKE
Putovanje desnom hemisferom.pdf
ISBN
8827465881254

OPIS

Dodaj u košaricu Kažu da nije poznato je li uzbudljiviji i pustolovniji život vodio talijanski crtač stripova Hugo Pratt ili njegov junak Corto Maltese, čija se biografija prepričava kao da je bio stvarna osoba. Kako god bilo, nadahnuli su junaka ovog romana na pustolovinu - odnosno ... Ilina Cenov: 'Putovanje desnom hemisferom' vodi nas na putovanje o nama samima Nedjelja, 6.

Može biti roman, ali i zbirka kratkih priča, putopis, knjiga filozofskih zapisa, ali i svojevrsni priručnik za samopomoć namijenjen onima koji žive kako bi putovali i koji se prepoznaju upravo desnom stranom mozga. Gordan Nuhanović na HRT-u o "Hemisferi" 'Putovanje desnom hemisferom' nije klasičan roman, ali je u cjelinu povezan dvjema čvrstim 'kopčama'. Jedna je od njih Corto Maltese, legendarni stip junak koji se ovdje prepoznaje kao generalno nadahnuće knjige i intermedijalna spona.

POVEZANE KNJIGE