Zatvorenik moje čežnje

Zatvorenik moje čežnje - Lindsey, Johanna | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lindsey, Johanna
DIMENZIJA
8,71 MB
NAZIV DATOTEKE
Zatvorenik moje čežnje.pdf
ISBN
7600855933697

OPIS

Srčana Rowena Belleme mora roditi nasljednika ili će se suočiti s opasnim gnjevom nemilosrdnog polubrata koji bi uskoro mogao izgubiti svoje prijevarom stečeno bogatstvo. Neodoljivi Warrick de Chaville savršen je izbor za oca njezina djeteta, a to znači da će Rowena trebati zarobiti zgodnog viteza i prisiliti ga da se pokori njezinim ljubavnim hirovima… Plemeniti Warrick hrabro se opirao, ali izdala ga je vlastita muškost. Potpuno su ga opčinile Rowenine safirne oči i sladostrasna ljepota. Zbog toga sve vrijeme planira primjerenu osvetu. Žarko očekuje trenutak kad će njegova čulna gospodarica postati bespomoćna zatočenica i kad će morati pretrpjeti istu žestoku i strastvenu muku te iznimnu ekstazu kroz koju je i sam prošao… Zatvorenik moje čežnje prvi je roman hit-autorice ljubavnih priča Johanne Lindsey preveden na hrvatski jezik koji će zasigurno zarobiti srca mnogih čitatelja. Roman je s engleskog jezika preveo Vinko Vego.

... Johanna Lindsey-"Zatvorenik moje čežnje" travnja 12, 2017 Izdanje Mozaik knjiga - čitam i lajkam J.Lindsey je autorica sa kojom se do sada još nisam imala prilike susresti, pa je naše upoznavanje kroz ovaj roman bilo poprilično intenzivno i uzbudljivo u svakom smislu tih riječi. Sve akcije u Tisak trgovinama! Popusti do -86% u Tisak trgovinama: Knjiga Zatvorenik moje čežnje Johanna Lindsey, Knjiga Na odmoru Emma Straub, Knjiga Labirint 2: Kroz spaljenu zemlju James Dashner Zatvorenik moje čežnje. Johanna Lindsey.

Samu sebe je ranjavala kako ga ne bi preklinjala da se zaustavi i to samo zato što joj je majka jasno ustvrdila da ne odobrava njezin brak s Lyonsom. Bolje ... Zatvorenik moje čežnje prvi je roman hit-autorice ljubavnih priča Johanne Lindsey preveden na hrvatski jezik koji će zasigurno zarobiti srca mnogih čitatelja.

POVEZANE KNJIGE