Zatvorenik moje čežnje

Zatvorenik moje čežnje - Lindsey, Johanna | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lindsey, Johanna
DIMENZIJA
10,33 MB
NAZIV DATOTEKE
Zatvorenik moje čežnje.pdf
ISBN
8916561041240

OPIS

Srčana Rowena Belleme mora roditi nasljednika ili će se suočiti s opasnim gnjevom nemilosrdnog polubrata koji bi uskoro mogao izgubiti svoje prijevarom stečeno bogatstvo. Neodoljivi Warrick de Chaville savršen je izbor za oca njezina djeteta, a to znači da će Rowena trebati zarobiti zgodnog viteza i prisiliti ga da se pokori njezinim ljubavnim hirovima… Plemeniti Warrick hrabro se opirao, ali izdala ga je vlastita muškost. Potpuno su ga opčinile Rowenine safirne oči i sladostrasna ljepota. Zbog toga sve vrijeme planira primjerenu osvetu. Žarko očekuje trenutak kad će njegova čulna gospodarica postati bespomoćna zatočenica i kad će morati pretrpjeti istu žestoku i strastvenu muku te iznimnu ekstazu kroz koju je i sam prošao… Zatvorenik moje čežnje prvi je roman hit-autorice ljubavnih priča Johanne Lindsey preveden na hrvatski jezik koji će zasigurno zarobiti srca mnogih čitatelja. Roman je s engleskog jezika preveo Vinko Vego.

Količina. Dodaj u košaricu Zatvorenik moje čežnje prvi je roman hit-autorice ljubavnih priča Johanne Lindsey preveden na hrvatski jezik koji će zasigurno zarobiti srca mnogih čitatelja.

Roman je s engleskog jezika preveo Vinko Vego. Ostale romane Johanne Lindsey potražite ovdje. Zatvorenik moje čežnje • 13.

POVEZANE KNJIGE