Djevojčica u crvenom kaputu

Djevojčica u crvenom kaputu - Hamer, Kate | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hamer, Kate
DIMENZIJA
11,93 MB
NAZIV DATOTEKE
Djevojčica u crvenom kaputu.pdf
ISBN
3625723710833

OPIS

NESTALA: CARMEL WAKEFIELD, OSMOGODIŠNJA DJEVOJČICA, POSLJEDNJI PUT VIĐENA U CRVENOM KAPUTU… Carmel je oduvijek bila drukčija – ponekad pomalo čudna, rastresena, sklona gubljenju. Nakon razvoda roditelja ostaje sama s majkom zabrinutom za kako za njihovu budućnost, tako za svoju neobičnu kćer. Odlaskom na ljetni festival majčine najgore slutnje će se ostvariti. Carmel će odlutati i nestati. Dok Beth očajnički traga za kćeri, a policija ne nalazi niti jedan jedini trag Carmel se otisne na nevjerojatno putovanje s čovjekom koji tvrdi da je obdarena posebnim darom… Neobičan psihološki triler KATE HAMER odmah po pojavljivanju izazvao je veliku pozornost medija i kritike. Autorica je vrsno opisala, s jedne strane, očaj majke nestale djevojčice i njezino prilagođavanje život nakon otmice kćeri, a s druge, život otete djevojčice, koja ne shvaćajući da je žrtva, pokušava dati smisao svome životu u novim okolnostima i pokušati što duže pamtiti komadiće vlastite prošlosti. “Napeta psihološka drama koja se čita u jednom dahu… Djevojčica u crvenom kaputu drži čitatelja na iglama – i budna do sitnih sati.” -Financial Times “Dirljivo, uvjerljivo i posve neodoljivo. Čitala sam cijelu noć.” -Erin Kelly, autorica Stabla otrova. “Priča krene smjerom koji ne biste očekivali. Najbolje ako se pročita u jednom danu.” -Vogue

Saznajte više. CARMEL WAKEFIELD, OSMOGODIŠNJA DJEVOJČICA, POSLJEDNJI PUT VIĐENA U CRVENOM KAPUTU… Carmel je oduvijek bila drukčija - ponekad pomalo čudna, rastresena, sklona gubljenju. Nakon razvoda roditelja ostaje sama s majkom zabrinutom za kako za njihovu budućnost, tako za svoju neobičnu kćer. CARMEL WAKEFIELD, OSMOGODIŠNJA DJEVOJČICA, POSLJEDNJI PUT VIĐENA U CRVENOM KAPUTU… Carmel je oduvijek bila drukčija - ponekad pomalo čudna, rastresena, sklona gubljenju.

Oliwia Dabrowska je imala tri godine kad je glumila djevojčicu u crvenom kaputu, jedini prikaz boje u ... „Djevojčica u crvenom kaputu" je pronađeno 1 rezultata. Nova knjiga Borba majke za oteto dijete koje brani svoj identitet i čuva sjećanja "Djevojčica u crvenom kaputu" Kate Hamer napeti je psihološki triler, ali napisan na sasvim neočekivan način .

POVEZANE KNJIGE