Djevojčica u crvenom kaputu

Djevojčica u crvenom kaputu - Hamer, Kate | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hamer, Kate
DIMENZIJA
4,65 MB
NAZIV DATOTEKE
Djevojčica u crvenom kaputu.pdf
ISBN
6337197923877

OPIS

NESTALA: CARMEL WAKEFIELD, OSMOGODIŠNJA DJEVOJČICA, POSLJEDNJI PUT VIĐENA U CRVENOM KAPUTU… Carmel je oduvijek bila drukčija – ponekad pomalo čudna, rastresena, sklona gubljenju. Nakon razvoda roditelja ostaje sama s majkom zabrinutom za kako za njihovu budućnost, tako za svoju neobičnu kćer. Odlaskom na ljetni festival majčine najgore slutnje će se ostvariti. Carmel će odlutati i nestati. Dok Beth očajnički traga za kćeri, a policija ne nalazi niti jedan jedini trag Carmel se otisne na nevjerojatno putovanje s čovjekom koji tvrdi da je obdarena posebnim darom… Neobičan psihološki triler KATE HAMER odmah po pojavljivanju izazvao je veliku pozornost medija i kritike. Autorica je vrsno opisala, s jedne strane, očaj majke nestale djevojčice i njezino prilagođavanje život nakon otmice kćeri, a s druge, život otete djevojčice, koja ne shvaćajući da je žrtva, pokušava dati smisao svome životu u novim okolnostima i pokušati što duže pamtiti komadiće vlastite prošlosti. “Napeta psihološka drama koja se čita u jednom dahu… Djevojčica u crvenom kaputu drži čitatelja na iglama – i budna do sitnih sati.” -Financial Times “Dirljivo, uvjerljivo i posve neodoljivo. Čitala sam cijelu noć.” -Erin Kelly, autorica Stabla otrova. “Priča krene smjerom koji ne biste očekivali. Najbolje ako se pročita u jednom danu.” -Vogue

Knjiga pod nakladom Mozaik knjiga izdana je kao meki uvez uvez. Pročitajte više. djevojČica u crvenom kaputu - carmel wakefield, osmogodiŠnja djevojČica, posljednji put viĐena u crvenom kaputu... Mala djevojčica u Spielbergovom filmu 'Schindlerova lista' postaje motiv Oskaru Schindleru za spašavanje života više od 1000 Židova koji su upućeni u koncentracijske logore.

Amazon proglasio knjigom godine. Nestala: Carmel Wakefield, osmogodišnja djevojčica, posljednji put viđena u crvenom kaputu… DJEVOJČICA U CRVENOM KAPUTU.

POVEZANE KNJIGE