Epski usponi

Epski usponi - Cleare, John | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cleare, John
DIMENZIJA
12,38 MB
NAZIV DATOTEKE
Epski usponi.pdf
ISBN
9009715195175

OPIS

Knjiga donosi pregled osvajanja nekih od najvećih i najopasnijih planinskih vrhova. Prikazani su rute i sudionici tragičnih i uspješnih uspona na Eiger, K2, Mount Everest, Mc Kinley i Mattehorn. Opisane su opasnosti koje na alpiniste vrebaju u fizičkom okružju (lavine, odroni, oluje, pukotine) i zdravstveni problemi koji su vezani uz boravak na velikim visinama. Knjiga je opremljena fotografijama, ilustracijama, skicama, i detaljnim kartama s penjačkim rutama koje se nalaze na običnim stranicama, stranicama na preklop i stranicama veličine postera.

Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja, zaštitom podataka o ličnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama. Protestantski uspon, označava političku, ekonomsku i društvenu dominaciju Irskom prema manjine velikih zemljoposjednika i protestantskih (anglikanskih) svećenika između 17. stoljeća i početkom 20.

On može zahvatiti cjelokupan život nekog naroda osobito u prikazu događaja koji su za njega sudbinski važni kao što su ratovi, utemeljenje države, putovanja i otkrića ... Knjižnica grada Zagreba su mreža narodnih knjižnica u Gradu Zagrebu. Stranice donose sve informacije o ustanovi, lokacijama i uvjetima korištenja knjižnica, građi, radnom vremenu, novostima i događanjima Uspon.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta.

POVEZANE KNJIGE