Epski usponi

Epski usponi - Cleare, John | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cleare, John
DIMENZIJA
4,18 MB
NAZIV DATOTEKE
Epski usponi.pdf
ISBN
1127624421134

OPIS

Knjiga donosi pregled osvajanja nekih od najvećih i najopasnijih planinskih vrhova. Prikazani su rute i sudionici tragičnih i uspješnih uspona na Eiger, K2, Mount Everest, Mc Kinley i Mattehorn. Opisane su opasnosti koje na alpiniste vrebaju u fizičkom okružju (lavine, odroni, oluje, pukotine) i zdravstveni problemi koji su vezani uz boravak na velikim visinama. Knjiga je opremljena fotografijama, ilustracijama, skicama, i detaljnim kartama s penjačkim rutama koje se nalaze na običnim stranicama, stranicama na preklop i stranicama veličine postera.

Crnogorski manastiri, ruske monahinje. pizzeria malta br. 15, sarajevo broj tel: 033 834 498 broj mob: 060 31 66 207 radno vrijeme: pon-sub od 8h do 22h nedjelja neradni dan Nakon što su se svi usponi i padovi sezone priveli kraju najvažnije pitanje je ostalo neodgovoreno, za koga će Kevin Durant potpisati u svom free agencyu.

Opisane su opasnosti koje na alpiniste vrebaju u fizičkom okružju (lavine, odroni, oluje, pukotine) i zdravstveni ... Zagreb : Lusio, 2016. - Lokacija: Gradska knjižnica Oroslavje.

POVEZANE KNJIGE