Kuća s trijemom – Model 3

Kuća s trijemom – Model 3 PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
11,59 MB
NAZIV DATOTEKE
Kuća s trijemom – Model 3.pdf
ISBN
2172740699011

OPIS

Tko ne bi poželio provesti život u prostranoj kući s velikim trijemom? Nekoliko stepenica od vrta do trijema, tek toliko da se s njega pruža bolji pogled. Model je pogodan za igru nešto iskusnijih graditelja, premda i oni s manje iskustva a više hrabrosti, uz asistenciju roditelja, dolaze u obzir. dimenzija modela – 160mm x 135mm x 100mm broj djelova u kompletu – 112 komada

Slika 1. Ova web stranica koristi kolačiće i druge tehnologije praćenja za pomoć u navigaciji i vašoj mogućnosti davanja povratnih informacija, analiziranja vaše upotrebe naših proizvoda i usluga, pomoći u našim promotivnim i marketinškim naporima i pružanja sadržaja trećih strana. Kuća u ultra niskoenergetskoj varijanti, sagrađena je od Thermo-Block 35cm A elemenata. Potreba za grejanjem kuće se kreće u rasponu od 2200-2500W.

U drugom, korisnom dijelu, dizajnirana je garaža za dva automobila (s ... Nazvana "Plantaža Marije" i potječe iz kasnog 18. stoljeća, kuća nije samo jedan od najboljih državnih primjera francuske kolonijalne arhitekture - ona također ima i spektakularan trijem s oblogom od 360 stupnjeva koji praktički kaplje sa starim šarm svijeta.

POVEZANE KNJIGE