Kuća s trijemom – Model 3

Kuća s trijemom – Model 3 Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
3,68 MB
NAZIV DATOTEKE
Kuća s trijemom – Model 3.pdf
ISBN
2663928132164

OPIS

Tko ne bi poželio provesti život u prostranoj kući s velikim trijemom? Nekoliko stepenica od vrta do trijema, tek toliko da se s njega pruža bolji pogled. Model je pogodan za igru nešto iskusnijih graditelja, premda i oni s manje iskustva a više hrabrosti, uz asistenciju roditelja, dolaze u obzir. dimenzija modela – 160mm x 135mm x 100mm broj djelova u kompletu – 112 komada

Treća kuća je srodna/povezana sa Blizancima, vazdušna je i padajuća (kadentna) kuća. Treća kuća u astrologiji se odnosi na komunikaciju, stil ili način komuniciranja, odnosi se na dostignuća, intelekt, pisanje, način razmišljanja, govor, ranu edukaciju, odnos prema učenju i znanju, neposredno okruženje, kratka putovanja, prevoz, saobraćaj, iskustva i okolnosti u ... Idealna prirodna kuća tradicionalnog izgleda, sa otvorenim konceptom dnevnog boravka i prostranim trijemom.

Stvorili smo razne verzije ove drvene kuće za odmor za naše kupce. Vila se sastoji od prizemlja s dnevnom sobom, kuhinjom, blagovaonom, hodnikom, stubištem, spremištem, dvije spavaće sobe s vlastitim kupaonicama i natkrivenim terasama površine 3,82 m2, wc-om, natkrivenim trijemom, terasom površine 16,47 m2 te bazenom površine 34 m2 i prvog kata s jednom spavaćom sobom, teretanom, kupaonicom, wc-om ... Drvena kuća Kuu 60 u ponudi HONKE komforna je prizemnica koja svojom veličinom i prostornim rješenjima predstavlja idealan izbor kuće za odmor i stanovanje. I ovoga puta donosimo opis ponude i cijene za tržište Hrvatske i Slovenije, povezujući kupce sa ovlaštenim predstavništvom. Naručite u VBZ online bookstore-u poznati naslov "Kuća prizemnica - Model 4" autora "".

POVEZANE KNJIGE