Kultna posuda

Kultna posuda - Rak, Omer | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Rak, Omer
DIMENZIJA
12,97 MB
NAZIV DATOTEKE
Kultna posuda.pdf
ISBN
3918073409414

OPIS

Kada se na vratima njegova ureda pojavi mlada, crvenokosa, prelijepa djevojka Mija, poznati arheolog Brandt, stručnjak za neolitik, koji upravo priprema veličanstvenu izložbu o herm­­afroditima, zna da je to žena njegova života, njegova Božica, kojoj će dozvoliti ama baš sve, koja će postati njegova gospodarica, a on njoj vjeran i poslušan sluga. Zaslijepljen ljubavlju, opsjednut kultom, prepun mračnih tajni iz djetinjstva, s tek jednim prijateljem, Brandt pristaje na sve, te postupno biva uvučen u igru u kojoj je samo pijun. Četveronožna neolitička kultna posuda iz Danila kod Šibenika u tome će odigrati ključnu ulogu. Hoće li matrijarhat iznova zavladati svijetom, koja je ulo­­ga hermafrodita, mogu li žene preokrenuti kotač povijesti, hoće li obred na Danilskom polju uspjeti i hoće li Brandt, arheolog koji se panično boji vrana, postati oruđe ili oružje? Kultna posuda, roman jednog od najboljih suvremenih stilista i poznavatelja kultnoga i okultnoga Omera Raka, uzbudljiv je triler u kojem se miješaju važne arheološke tajne, mistika, fantastika i erotika.

Capak: "Djeca iz vrtića u kojem je zaraženo dijete u samoizolaciju" Kultna posuda, roman jednog od najboljih suvremenih stilista i poznavatelja kultnoga i okultnoga Omera Raka, uzbudljiv je triler u kojem se miješaju važne arheološke tajne, mistika, fantastika i erotika", piše na koricama tog nedavno objavljenog romana. KULTNA POSUDA - omer rak (134073) - Kada se na vratima njegova ureda pojavi mlada, crvenokosa, prelijepa djevojka Mija, poznati arheolog Brandt, stručnjak za neolitik, koji upravo priprema veličanstvenu izložbu o herm­­afroditima, ... Jedan od najboljih suvremenih stilista Šibenčanin Omer Rak u Muzeju je predstavio svoj najnoviji roman 'Kultna posuda'. Riječ je o trileru u kojem se miješaju važne arheološke tajne, mistika, fantastika i erotika, a o romanu su uz autora govorili Dragan Zlatović i Seid Serdarević. Kultna posuda, roman jednog od najboljih suvremenih stilista i poznavatelja kultnoga i okultnoga Šibenčanina Omera Raka predstavljena je večeras u Muzeju Grada Šibenika i to ciljano upravo na tom mjestu na kojem je izložena upravo ta prapovijesna četveronožna kultna posuda, danilski Riton na kojem Rak gradi svoj roman. Kultna posuda, roman jednog od najboljih suvremenih stilista i poznavatelja kultnoga i okultnoga Omera Raka, uzbudljiv je triler u kojem se miješaju važne arheološke tajne, mistika, fantastika ... Kultna posuda, roman jednog od najboljih suvremenih stilista i poznavatelja kultnoga i okultnoga Omera Raka, uzbudljiv je triler u kojem se miješaju važne arheološke tajne, mistika, fantastika i erotika.

rujna. Marko Podrug • 19/09/2017 u 13:08 • Roman se zove 'Kultna posuda', a radi se o trileru u kojem se 'miješaju arheološke tajne, mistika, fantastika i erotika'. Kultna posuda, roman jednog od najboljih suvremenih stilista i poznavatelja kultnoga i okultnoga Omera Raka, uzbudljiv je triler u kojem se miješaju važne arheološke tajne, mistika, fantastika i erotika.

POVEZANE KNJIGE