Priče iz šume, s polja, livada i jezera

Priče iz šume, s polja, livada i jezera - Hercigonja, Želimir | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hercigonja, Želimir
DIMENZIJA
5,6 MB
NAZIV DATOTEKE
Priče iz šume, s polja, livada i jezera.pdf
ISBN
3296743031235

OPIS

U ovoj su knjizi predstavljene priče iz nadasve začudnog i prelijepog životinjskog svijeta koji nas okružuje u šumama, poljima, livadama, jezerima, potocima i rijekama… Ovaj svijet ne pripada samo čovjeku, već svim njegovim stanovnicima, a to su bezbrojne životinjske vrste. Svijet bi bez njih bio otužno, samotno i jadno mjesto − imaj to, mladi čitatelju, uvijek na umu!

HERCIGONJA, Želimir. Bajkopisi za djecu : bajke, priče i zapisi - ovakvi i onakvi / Želimir Hercigonja ; [ilustrator Dražen Jerabek].

MARC zapis - ID: 2494 ... PRIČE IZ ŠUME, S POLJA, LIVADA I JEZERA - Želimir Hercigonja - PRIČE IZ ŠUME, S POLJA, LIVADA I JEZERA - U ovoj su knjizi predstavljene priče iz nadasve začudnog i prelijepog životinjskog svijeta koji nas okružuje u šumama, poljima, livadama, jezerima, potocima i rijekama... PRIČE IZ ŠUME, S POLJA, LIVADA I JEZERA. 29,00 KM: Nakladnik: ALFA D.D.

POVEZANE KNJIGE