Sjaj koji ne tamni

Sjaj koji ne tamni - Casey, Elle | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Casey, Elle
DIMENZIJA
9,16 MB
NAZIV DATOTEKE
Sjaj koji ne tamni.pdf
ISBN
3309385116504

OPIS

Andie Marks mlada je i uspješna odvjetnica koja krupnim koracima grabi k uspjehu. Kao studentica bila je glavna na svim tulumima, bez nje nije moglo ništa proći. Sad kad je postala uspješna u poslu jedino joj nedostaje srodna duša. Jedna, koja se činila takvom, baš je ovih dana odlepršala na vrlo ružan način. Andie odlučuje, unatoč svemu, s prijateljicama otputovati u Las Vegas na proslavu djevojačke večeri. A Vegas ne bi bio Vegas da se u njemu ne igraju kartaške igre, ne vrte poker-automati i ne toče kokteli u slapovima. Kad se nađe u kockarnici srest će pravoga kauboja i samo će pogled biti dovoljan da se privlačnosti prepoznaju. Osim sreće u kockanju, on ima i savršeno tijelo, a da se osobno u to uvjeri Andie će ga morati odvesti u svoju sobu. Bit će to nezaboravna i strastvena noć nakon koje će ona ujutro u sobi naći hrpu žetona iz kockarnice koje treba unovčiti. A gdje je kauboj? Kamo su to poslije prvoga, a prije drugoga seksa otišli? Što su tamo radili? Toga se ne može sjetiti, a na odgovor će morati čekati dvije godine…Sjaj koji ne tamni prvi je roman nove zvijezde među spisateljicama ljubavnih romana Elle Casey. Duhovit, zabavan i seksi, ovaj će roman zarobiti mnoga čitateljska srca koja će s nestrpljenjem očekivati nove naslove ove autorice. Roman je s engleskoga prevela Dragana Grozdanić.

Dostava je besplatna za narudžbe iznad 300 kn! *do 31.12.2020. Kod nas je cijena uvijek ista bez obzira na vrstu plaćanja i broj rata! Dodaj u košaricu.

Za one koje će pokazati posebno zanimanje za stado krava ili koje slične stoke, tamo dečki spremaju delikatesu od ostataka nakon kastracije ... Sjaj koji ne tamni - Eli Kejsi Evro Book (uz casopis Blic Zena) U centru priče je Endi Marks, u studentskim danima poznata kao nezaobilazan deo svake razuzdane žurke, a sada briljantan advokat na... Sjaj koji ne tamni, Eli Kejsi, Bijeljina, 5 KM, Sjaj koji ne tamni, Eli Kejsi izdavac EvroBook, 2017,320 str. Andie Marks mlada je i uspješna odvjetnica koja krupnim koracima grabi k uspjehu.

POVEZANE KNJIGE