Uspomene jednog sumanutog

Uspomene jednog sumanutog - Baretić, Aron ABe | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Baretić, Aron ABe
DIMENZIJA
12,91 MB
NAZIV DATOTEKE
Uspomene jednog sumanutog.pdf
ISBN
4594631029178

OPIS

Zbirka kratkih priča autora pomorca o dvadesetak godina navigacije, životu na brodu – svom „drugom domu“, susretima s različitim ljudima, kulturama i nacijama.

Pljusnu pred tebe i neke knjige, puste ti glazbu i kažu da je to sve tvoje, da si od toga sazdan. Jebešga, po tom putu te zapravo programiraju, usade ti kodove, a ti imaš Varaždinsko književno društvo, Varazdin.

Varaždinsko književno društvo je osnovano u cilju promicanja i ostvarivanja književnog stvaralaštva i povijesnih... Sadržaj predmeta: Upoznavanje sa značajem pojave ploča, osnovnim vrstama ploča, sirovinama za proizvodnju ploča, osnovama proizvodnje ploča, materijalima za oblaganje ploča, svojstvima te primjeni ploča od usitnjenog drva. U okviru predmeta bit će obrađene sljedeće osnovne vrste ploča: ploče s vodoravnim položajem iverja; ploče s okomitim položajem iverja (ekstruzijske ploče ... Skup (množina) u matematici je osnovni pojam moderne matematike..

POVEZANE KNJIGE