99 priča iz Biblije

99 priča iz Biblije - David, Juliet | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
David, Juliet
DIMENZIJA
9,31 MB
NAZIV DATOTEKE
99 priča iz Biblije.pdf
ISBN
8111169397433

OPIS

Dječja autorica Juliet David, čitateljima poznata po hit izdanju za djecu “Biblija za malene”, “99 molitava za djecu” kao i interaktivnim izdanjima “Biblija za malene – Igraj se i nauči” te “Veliko božićno putovanje”, u suradnji s ilustratoricom Elinom Ellis priredila je knjigu “99 priča iz Biblije”. Ova zanimljiva knjiga donosi 99 priča iz Starog i Novog zavjeta koje prate prigodne ilustracije. U ovoj knjizi, priče su prikazane na jednostavan i zanimljiv način, prilagođeno svakom djetetu. Knjiga će zasigurno oduševiti djecu, ali i roditelje koji s njima budu čitali biblijske priče.

... Ovaj mural koji datira iz 230. godine je otkrivena na zidu jedne crkve u Siriji.

Život ... Profesor Rene Thevenin iz Francuske, u nizu sindiciranih članaka objavljenih u Americi o starosti ljudske rase, rekao je: „Prije nego što se znanost provuče kroz bockanje u špiljama i dnu mora, može dokazati da se u tom padu krije značajna istina - ljudska legenda." Učenje Biblije o padu čovjeka je, vjerujemo, više od legende. Bible In My Language is the name of our company, simply because we are passionate about Bibles in all languages of the World! BIML is focused on new and old languages. If we hear about a Bible printed in a new language, we do our utmost to get stock.

POVEZANE KNJIGE