Drevna tajna fontane mladosti

Drevna tajna fontane mladosti - Grupa Autora | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grupa Autora
DIMENZIJA
11,25 MB
NAZIV DATOTEKE
Drevna tajna fontane mladosti.pdf
ISBN
2712424710856

OPIS

DREVNA TAJNA FONTANE MLADOSTI – PET TIBETANACA, KNJIGA DRUGA“Može li nam pet drevnih tibetanskih obreda uistinu pomoći da izgledamo i osjećamo se mlađima?” Ovih pet jednostavnih vježbi učinit će da se ponovno osjećate mladima. Natural Health “Neka vam ova knjiga posluži poput osobnog trenera. Služite se njome za poboljšanje kvalitete vlastitoga života i rabite je kao alat za pronalaženje životne radosti. Ugodno ćete se iznenaditi duljinom vlastitoga života. Doduše, dugovječnost će biti samo posljedica zdravog i s radošću proživljenog života.” dr. Bernie S. Siegel

Redovna cijena: 153,00 kn: Cijena: 137,70 kn: Dodaj u favorite Dodaj u košaricu Iscijelite se s pomoću boja Ted Andrews. Drevna tajna fontane mladosti. Tibetanski svećenici ove su vježbe koristili da bi živjeli duže i zdravije, a vježbe je detaljno opisao Peter Kelder u knjizi "Drevna tajna fontane mladosti".

Može li nam pet drevnih tibetanskih obreda uistinu pomoći da izgledamo i osjećamo se mlađima? Godinama sam provodio pet tibetanskih obreda i ovu knjigu preporučio mnogim prijateljima. Svakome bih toplo savjetovao da je pročita.

POVEZANE KNJIGE