Dvorci

Dvorci - Garwood, Julie | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Garwood, Julie
DIMENZIJA
8,49 MB
NAZIV DATOTEKE
Dvorci.pdf
ISBN
8378254563489

OPIS

Nakon teškoga i usamljenoga djetinjstva bez roditelja, princeza Alesandra shvatila je da je samo udaja za nekog Engleza može zaštititi od previranja i borbi za vlast u vlastitoj zemlji. Na zadovoljstvo njezinoga privremenog skrbnika Colina, mlađega brata markiza od Cainewooda, ta smiona ljepotica crne kose osvojila je londonsko društvo. Ali kad su Alesandru njezini sunarodnjaci umalo silom oteli, borbeni nagoni zbog kojih je Colinu dodijeljena viteška titula za hrabrost, ponovno su se javili. Zavaravajući se kako je samo želi zaštititi, Colin joj ponudi brak na papiru, ali Alesandrin prvi nježni poljubac i milovanje u njegovoj je duši izazvalo nekontrolirani požar. Dok dražesna princeza srlja u nepredviđene opasnosti, Colin će je slijediti, znajući da je mora imati za sebe, zauvijek. Riskirat će i vlastiti život, samo da ne izgubi toga slatkog i neodoljivog anđela…Julie Garwood autorica je velikih svjetskih uspješnica, a njezini se romani često nalaze na vrhovima lista najprodavanijih knjiga. Tijekom duge i uspješne karijere Julie Garwood opčinjavala je čitatelje svojim hrabrim i osebujnim likovima. Naše su čitateljice već mogle uživati u romanima Vjenčanje, Tajna, Nevjesta, Trofej, Čast, Anđeo čuvar, Lavlja družica, Glazba sjene i Otkupnina. Roman Dvorci s engleskoga je prevela Dragana Grozdanić.

Dvorac 01 - cijena najma na cijeli dan kod samopreuzimanja sa lokacije Rijeka iznosi 200 Kuna - mogućnosti najma na području Zagreba i Rijeke - dimenzije: 4 x 4,8 x 3,35 m BAŠTINA Slavonski dvorci: Milijuni kuna stigli iz Bruxellesa za obnovu virovitičkih dvoraca Diljem Hrvatske ovog se trenutka na prodaju nudi desetak takvih monumentalnih građevina iz raznih povijesnih razdoblja. Svaka priča svoju priču.

3 Veliki izbor dvoraca Trenutno u ponudi imamo 8 modela dvoraca namijenjenih za djecu u dobi od 3 do 12 godina. Dvorci, utvrde, palače i gradine Hrvatske stoje i prkose zubu vremena, saznajte sve vezano uz njih, od mitova, legendi do povijesnih činjenica koje su često fantastičnije od priča. Dvorci na napuhavanje su rađeni od 0.55 cm debelog platna tako da se u njima istovremeno mogu igrati više djece. Dvorac 01 - cijena najma na cijeli dan kod samopreuzimanja sa lokacije Rijeka iznosi 200 Kuna - mogućnosti najma na području Zagreba i Rijeke - dimenzije: 4 x 4,8 x 3,35 m BAŠTINA Slavonski dvorci: Milijuni kuna stigli iz Bruxellesa za obnovu virovitičkih dvoraca Diljem Hrvatske ovog se trenutka na prodaju nudi desetak takvih monumentalnih građevina iz raznih povijesnih razdoblja.

POVEZANE KNJIGE