Modna stilistica – Pop zvijezde

Modna stilistica – Pop zvijezde Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
5,34 MB
NAZIV DATOTEKE
Modna stilistica – Pop zvijezde.pdf
ISBN
2171878387827

OPIS

Osmisli fantastične kreacije za pop zvijezdu! Pronađi nadahnuće za scenski nastup, snimanje spota ili dodjelu nagrada, naljepnicama ukrasi modele i izreži uzorke za odjeću koju ćeš im dizajnirati, kombiniraj boje i svima pokaži svoje stilsko umijeće! Priprema, pozor, kreni!

Dora, izbor hrvatske pjesme za Pjesmu Eurovizije. Dora se treću godinu zaredom održava u Sportskoj dvorani »Marino Cvetković« u Opatiji ovaj put, nažalost, bez publike, pod strogim epidemiološkim mjerama, ali uz želju i trud da bude spektakularno ... Pročitaj najnovije vijesti vezane uz pojam JULIA ROBERTS.

Martens cipela gotovo je nespojiva s njihovom sociološko-kulturološkom prošlošću, a inspirirali su je doktori, kućanice, umjetnici i manekenke Generički brojevi kao 1460, 1461 i 1490 neupućenima vjerojatno zvuče kao nabacani niz brojeva, no zakletim zagovarateljima Dr. Martens cipela vjerojatno znači puno više. Sad kad smo se osvrnuli na četiri vječna modna stila vrijeme je da damo i nekoliko odjevnih savjeta koji nikad neće izaći iz mode.

POVEZANE KNJIGE