Mračnija strana

Mračnija strana - McFadyen, Cody | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
McFadyen, Cody
DIMENZIJA
12,86 MB
NAZIV DATOTEKE
Mračnija strana.pdf
ISBN
7254613539603

OPIS

Laž, mračna želja, davni grijeh – svatko ima neku tajnu koju sa sobom odnosi u grob. Nitko to ne zna bolje od Smoky Barrett, specijalne agentice FBI-a. Ali kakvu je to strašnu tajnu čuvala mlada Lisa Reid da je zbog nje mučki ubijena u zrakoplovu tijekom putničkog leta? I kakav je to ubojica koji u tijelima svojih žrtava ostavlja zaboden križ? Smoky i njezin iskusni tim uskoro ulaze u trag muškarcu koji se naziva Propovjednikom. On je sakupljač grijehova i ubija ljude zbog njihovih mračnih tajni. Smoky mora biti jedan korak ispred njega ukoliko želi spriječiti nove žrtve. Od tajni žrtava ona slaže mozaik koji je vodi prema zastrašujućem otkriću. Brutalna priča koja nadilazi uobičajene trilere o serijskim ubojicama.

Sa popustom i do: 712,80 din (ušteda: 167,20 din) Mek povez. E-knjiga.

je Svjetska turistička organizacija posvetila održivom turizmu, a tu ima još veoma puno posla, jer i turizam ima svoju veoma mračnu stranu. Mračnija strana Tekstualna građa, tiskana . CITIRANJE.

POVEZANE KNJIGE