Mračnija strana

Mračnija strana - McFadyen, Cody | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
McFadyen, Cody
DIMENZIJA
4,81 MB
NAZIV DATOTEKE
Mračnija strana.pdf
ISBN
7112577447240

OPIS

Laž, mračna želja, davni grijeh – svatko ima neku tajnu koju sa sobom odnosi u grob. Nitko to ne zna bolje od Smoky Barrett, specijalne agentice FBI-a. Ali kakvu je to strašnu tajnu čuvala mlada Lisa Reid da je zbog nje mučki ubijena u zrakoplovu tijekom putničkog leta? I kakav je to ubojica koji u tijelima svojih žrtava ostavlja zaboden križ? Smoky i njezin iskusni tim uskoro ulaze u trag muškarcu koji se naziva Propovjednikom. On je sakupljač grijehova i ubija ljude zbog njihovih mračnih tajni. Smoky mora biti jedan korak ispred njega ukoliko želi spriječiti nove žrtve. Od tajni žrtava ona slaže mozaik koji je vodi prema zastrašujućem otkriću. Brutalna priča koja nadilazi uobičajene trilere o serijskim ubojicama.

U ovom videu ćete vidjeti 10 misterioznih primjera koji izgledaju kao da su dio nekog horora. Pogledajte o čemu se radi i zbog čega se mnogima koža naježi dok gledaju ove snimke. Cody McFadyen: Mračnija strana.

je Svjetska turistička organizacija posvetila održivom turizmu, a tu ima još veoma puno posla, jer i turizam ima svoju veoma mračnu stranu. Mračnija strana Tekstualna građa, tiskana . CITIRANJE.

POVEZANE KNJIGE