Nabildane oči

Nabildane oči - Kranjec, Mario | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kranjec, Mario
DIMENZIJA
10,20 MB
NAZIV DATOTEKE
Nabildane oči.pdf
ISBN
7237242510190

OPIS

Mario Kranjec rođen je 1982. u Bjelovaru. Živi u Zagrebu. Poeziju je objavljivao na Internetu, na “Knjigomatu”. Nekoliko pjesama izašlo mu je u časopisima “Poezija” i “Autsajderski fragmenti”. Grupa “Čudnoređe”, koju vodi zagrebački kantautor Ognjen Bašić, uglazbila je dvije njegove pjesme – “Fijuk” i “Zid”, te ih izvodi na koncertima. Obje se pjesme mogu poslušati na Youtubeu. “Nabildane oči” je prva njegova objavljena zbirka pjesama.

Dok se neke druge nepravilnosti na licu mogu instant popraviti kozmetikom i šminkom, s natečenim očima nešto ... Oskudno odjevene atraktivne djevojke pokazuju svoje umijeće u nabrojanim sportovima i s njih je jednostavno nemoguće skinuti oči. Uvjerite se da je moguće žonglirati u štiklama, kako izgleda ragbi u bikiniju, te da obaranje ruku nije rezervirano samo za nabildane muškarce. 01.07.2015.

+6 +3; Jason Momoa. Nabla je talijanski cruelty free brend koji drži do svojih kupaca. U svojim proizvodima nude visoki pigment i prekrasne boje, a većina je veganska.

POVEZANE KNJIGE