Nasljeđe u kostima

Nasljeđe u kostima - Redondo, Dolores | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Redondo, Dolores
DIMENZIJA
12,52 MB
NAZIV DATOTEKE
Nasljeđe u kostima.pdf
ISBN
9390128316297

OPIS

Uzbudljivi nastavak španjolske kriminalističke senzacije “Nevidljivi čuvar”. Napeta, mračna priča koja je osvojila svijet. Godina je dana prošla otkad je viša inspektorica Amaia Salazar uhitila Jasóna Medinu zbog silovanja i brutalnog ubojstva pastorke Johane. Inspektorica, sad u visokoj trudnoći, ima samo jedan zadatak prije odlaska na rodiljni: prisustvovati suđenju. No suđenje se iznenada prekida. Medina je počinio samoubojstvo, a za sobom je ostavio misterioznu poruku za inspektoricu na kojoj je jedna jedina riječ: Tartallo. Kako bi otkrila istinu, Amaia se još jednom mora suočiti s demonima vlastite prošlosti i vratiti se u dolinu svog djetinjstva gdje će istraga dobiti zastrašujući preokret.

Inspektorica, sad u visokoj trudnoći, ima samo jedan zadatak prije odlaska na porodiljni: prisustvovati suđenju. Nastavak romana Nevidljivi čuvari. Nasljeđe u kostima Tekstualna građa, tiskana .

Spremi pretragu ... NASLJEĐE U KOSTIMA Dolores Redondo.

POVEZANE KNJIGE