Biblija za mališane

Biblija za mališane - Betham, James | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Betham, James
DIMENZIJA
8,19 MB
NAZIV DATOTEKE
Biblija za mališane.pdf
ISBN
7022173278414

OPIS

Ovo je Biblija u slikama. Jednostavnim tekstom i živopisnim ilustracijama pomaže djeci da steknu prvu sliku o Bogu koji voli svijet i ljude koje je stvorio.

Jednostavnim tekstom i živopisnim ilustracijama pomaže djeci da steknu prvu sliku o Bogu koji voli svijet i ljude koje je stvorio. Svijet Biblije Stari i Novi zavjet - KNJIGE ZA TINEJDŽERE I MLADE - Knjige, slikovnice, albumi i sličice - miniBIGme - Sve za vaše mališane Neću to nikada učiniti, samo odrasli ljudi mogu ići poslužiti Gospodinu! Ovaj bezosjećajni vladar, tlačiteljski raspoložen, sada je želio pokazati kao da je duboko zainteresiran za njihovo dobro i da se nježno brine za njihove mališane, iako ih je samo htio zadržati kao taoce i kao jamstvo njihovog povratka! … biblija za malene. biblija za maliŠane.

Knjige za djecu i mladež ... Biblija za mališane u tvrdom uvezu, pogodnom za malene ručice, jednostavnim tekstom i živopisnim ilustracijama pomaže djeci da steknu prvu sliku o Bogu koji voli svijet i ljude koje je stvorio. Moja Biblija uspavanka na čak 94 stranice donosi prerečene i prepričane biblijske događaje i zgode na način da ih mogu usvojiti najmanja djeca. Za mališane je tako uređen family fun park Pepé.

POVEZANE KNJIGE