Ispovijest jednoga roba

Ispovijest jednoga roba - Barnet, Miguel | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Barnet, Miguel
DIMENZIJA
3,58 MB
NAZIV DATOTEKE
Ispovijest jednoga roba.pdf
ISBN
6092285519460

OPIS

Jedinstveno djelo kubanske književnosti koje snažnim, pomirljivim ali ne i kompromitirajućim jezikom opisuje osnove jedne kulture. Puštajući Estébana Monteja da govori i prisjeća se svoga dugog života, Miguel Barnet, rabeći uzastopno svoj notes i magnetoskopsku vrpcu, bilježi jedan život iznimno bogat značajnim iskustvima.

inače doktora elektrotehnike jednog od meni osobno najboljih prijatelja što sam imao Božji blagoslov ikada upoznati i dijeliti prijateljsku ljubav prema domovini. Jedna od mnogih koju je izveo TROJAC - Browing - Jaro Japanac! ...

Ruku na srce i zvao me je, ali je to bilo tako retko da nije vredno pomena. U međuvremenu je Željka Lovrenčić prevela četrdesetak kubanskih suvremenih pripovjedača, čija su djela objelodanjena u časopisima „Republika", „Forum" i „Nova Istra", kao kultni roman „Ispovijest jednoga roba" Miguela Barneta , kojega je tiskala zagrebačka „Alfa". Iako je ovo vrijeme godinama iza mene, odlučila sam napisati nekoliko rečenica o svom bivšem životu koji bih najradije zaboravila. Ne znam ni sama zašto sam postala laka roba, ali taj me je nadimak pratio dugi niz godina.

POVEZANE KNJIGE