Kći

Kći - Shemilt, Jane | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Shemilt, Jane
DIMENZIJA
12,39 MB
NAZIV DATOTEKE
Kći.pdf
ISBN
4460000271584

OPIS

Jenny je uspješna obiteljska liječnica, majka troje tinejdžera i supruga uvaženog neurokirurga. Ali kad se njezino najmlađe dijete, petnaestogodišnja Naomi, ne vrati kući nakon školske predstave, Jennyn naizgled idealan život počinje se raspadati. Policija pokreće istragu po cijeloj državi, ali bezuspješno. Naomi je nestala, a njezina je obitelj uništena. Kako mjeseci prolaze, najgore mogućnosti – otmica, ubojstvo – čine se manje vjerojatnima. Trag se ohladio. No za očajnu Jenny potraga je tek počela. Više od godinu dana nakon kćerina nestanka, Jenny još uvijek pokušava pronaći odgovore – a ono što saznaje duboko je uznemiruje. Svi kojima je vjerovala, svi za koje je mislila da ih poznaje, skrivaju svoje tajne, a pogotovo Naomi. Povezujući tragove koje je njezina kći ostavila iza sebe, Jenny otkriva posve drugačiju Naomi od one kakvu je mislila da je odgojila. Uz svoju liječničku praksu, Jane Shemilt je diplomirala na poslijediplomskom studiju kreativnog pisanja na Sveučilištu Bristol te nastavila svoj magistarski studij kreativnog pisanja na Sveučilištu Bath Spa. Oba je studija završila s izvrsnim ocjenama. Sa svojim prvijencem Kći ušla je u najuži izbor za nagradu Bath Spa Sveučilišta Janklow & Nesbit te nagradu za beletristiku Lucy Cavendish. Živi u Bristolu s mužem, profesorom neurokirurgije i petero djece. Roman Kći s engleskoga preveo je Dado Čakalo.

Danas ova ime­nica ima nas­tavke i‑sklonidbe (kao pri­mje­rice vijest ili kost).S obzi­rom na to da su kod ime­nica i‑sklonidbe ... Imenica kći je nepravilna imenica te njena sklonidba ide ovako:. N kći G kćeri D kćeri A kćer V kćeri L kćeri I kćeri/kćerju.

Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba, preminuo je u 66. godini u noći sa subote na nedjelju od posljedica srčanog udara. Galerija: 19-godišnja kći reality zvijezde na meti kritika: Napali je jer se skinula u donje rublje, a sada svi komentiraju outfit u kojem je prošetala Amelia Gray Hamlin Lisa Rinna, glumica i zvijezda showa "The Real Housewives of Beverly Hills" sa svojih 57 godina izgleda apsolutno savršeno, a izgleda da su njezine besprijekorne gene ... Prošlo je osam dana od prerane smrti legendarnog glazbenika Đorđa Balaševića - njegovi obožavatelji iz cijele regije i dalje tuguju, a kad je Đoletova kći Jovana na svom Instagram profilu objavila staru snimku, na kojoj je kao sramežljiva djevojčica pričala o voljenom ocu, mnogi nisu mogli suspregnuti suze.

POVEZANE KNJIGE