Tužitelj

Tužitelj - Rajić, Vlado | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Rajić, Vlado
DIMENZIJA
5,47 MB
NAZIV DATOTEKE
Tužitelj.pdf
ISBN
4006782918745

OPIS

Uronite u svijet nacionalnoga pravosuđa, odnosno stanja i odnosa u hrvatskom pravosuđu. “Junak” romana je cijela služba Državnoga odvjetništva koja se hrva s problemima te traga za istinom i pravdom. U prostoru između imaginacije i stvarnosti autor razvija priču u kojoj čitatelj postaje sudionikom stvarnih događaja.

Multimilijarder i nekretninski magnat nikada nije javno objavio svoje porezne prijave, unatoč pozivima da to učini otkad se 2015. kandidirao za ... Borislav Čuljak, dežurni tužitelj Tužiteljstva Zapadnohercegovačkog kantona s dugogodišnjim iskustvom, ostao je potresen tragedijom kod Posušja.

Sud sa sjedištem u Den Haagu ... »Tužitelj« je drugi roman Vlade Rajića u kojemu piše o sadašnjosti u Hrvatskoj. Prvi je bio pravosudni triler »Sudac«, u kojem je glavni lik ambiciozni hrvatski sudac, a podloga priči također se kotvi u stvarnim zbivanjima. Optužnica protiv Donalda Trumpa temelji se na "konkretnim i čvrstim dokazima", rekao je demokrat i tužitelj u procesu Jamie Raskin otvarajući suđenje bivšem predsjedniku pred Senatom prikazom videosnimke.

POVEZANE KNJIGE