Tužitelj

Tužitelj - Rajić, Vlado | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Rajić, Vlado
DIMENZIJA
10,41 MB
NAZIV DATOTEKE
Tužitelj.pdf
ISBN
4110791214068

OPIS

Uronite u svijet nacionalnoga pravosuđa, odnosno stanja i odnosa u hrvatskom pravosuđu. “Junak” romana je cijela služba Državnoga odvjetništva koja se hrva s problemima te traga za istinom i pravdom. U prostoru između imaginacije i stvarnosti autor razvija priču u kojoj čitatelj postaje sudionikom stvarnih događaja.

vidi tuga. Hrvatski jezični portal. Tužitelj ima sve ovlasti za zastupanje Obrana je tvrdila da Sven Mišković nije ovlašten za zastupanje optužnice jer nema dovoljno staža, no Vrhovni sud tvrdi drugačije 28.

siječnja, rekao je danas glavni demokratski tužitelj Jamie Raskin, drugog dana povijesnog procesa bivšem predsjedniku u Senatu. "Američki predsjednik je poslao masu svojih pristaša na Kapitol", rekao je Raskin na početku dana u kojem glavnu riječ ima optužba. Glavni tužitelj HNK je za Radiosarajevo.ba kazao da je obdukcija tijela počela jutros u 8 sati u Sveučiličnoj bolnici u Mostaru.

POVEZANE KNJIGE