Zvijer

Zvijer - Roslund i Hellstrom | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Roslund i Hellstrom
DIMENZIJA
3,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Zvijer.pdf
ISBN
6450330893934

OPIS

Dvoje djece pronađeno je mrtvo u podrumu. Četiri godine poslije, njihov ubojica pobjegao je tijekom zatvorskog transporta. Policija je uvjerena da će opet ubiti. U švedskom gradiću otac dovodi kćer u vrtić neobično kasno. Samo nekoliko sati nakon toga, djevojčica je pronađena silovana i ubijena. Kad policijska istraga dospije u slijepu ulicu, otac ubijene djevojčice preuzima stvar u svoje ruke. Uskoro taj slučaj zaprima gigantske razmjere koji uključuju cijelu naciju… Roman Zvijer nagrađen je prestižnom nagradom za pisce krimića, „Staklenim ključem“ (Glasnyckeln) 2005., u kategoriji „Nordijski krimić godine“.

U Splitu se iza podne po suncu i na osam stupnjeva moglo ugodno prošetati. NIO ET7 - kineska električna zvijer velikog dosega. Dva snažna motora, baterija velikog kapaciteta, brojni senzori za autonomnu vožnju neke su od najjačih opcija kineske automobilske kompanije.

Roman ima više epizoda posvećenih tom problemu i to artikulira ovako: Čovjek ne smije imati opravdanja da postane zvijer, makar morao biti zvijer da bi to dokazao. Na tržište stiže zvijer od laptopa. Njegova cijena nije poznata no očekuje se da će biti paprena.

POVEZANE KNJIGE