Zvijer

Zvijer - Roslund i Hellstrom | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Roslund i Hellstrom
DIMENZIJA
11,33 MB
NAZIV DATOTEKE
Zvijer.pdf
ISBN
8782616516790

OPIS

Dvoje djece pronađeno je mrtvo u podrumu. Četiri godine poslije, njihov ubojica pobjegao je tijekom zatvorskog transporta. Policija je uvjerena da će opet ubiti. U švedskom gradiću otac dovodi kćer u vrtić neobično kasno. Samo nekoliko sati nakon toga, djevojčica je pronađena silovana i ubijena. Kad policijska istraga dospije u slijepu ulicu, otac ubijene djevojčice preuzima stvar u svoje ruke. Uskoro taj slučaj zaprima gigantske razmjere koji uključuju cijelu naciju… Roman Zvijer nagrađen je prestižnom nagradom za pisce krimića, „Staklenim ključem“ (Glasnyckeln) 2005., u kategoriji „Nordijski krimić godine“.

Njegova cijena nije poznata no očekuje se da će biti paprena. Od konkurentskih proizvoda razlikovat će se po broju monitora. Glumica, lutkarica, redateljica, autorica, rođena 1964.

U drugoj rundi je brutalno nokautirao Curtisa Blaydesa i time potvrdio status kao jedan od najvećih izazivača za pojas teškaškog prvaka. Na ... Objavljeno kakav automobil vozi šef Hrvatske gospodarske komore: 'zvijer' u kojoj je spažen Burilović navodno vrijedi stotine tisuća kuna i ima 340 konja! Piše PSD 12.

POVEZANE KNJIGE