365 danas promjeni sebe i ostvari svoje ciljeve

365 danas promjeni sebe i ostvari svoje ciljeve - Dimitrova, Tanya | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Dimitrova, Tanya
DIMENZIJA
9,30 MB
NAZIV DATOTEKE
365 danas promjeni sebe i ostvari svoje ciljeve.pdf
ISBN
4987886390067

OPIS

U ovome osobnom vodiču do uspjeha svaki je dan danas, jedinstven i nenadoknadiv. Ono što možete učiniti danas učinite danas, i tako 365 puta zaredom, svakog dana i bez odgađanja. Odgovarajte na pitanja koja vas u vodiču očekuju, pišite o sebi, svojim željama, osluškujte i upoznajte sebe. Priznajte si svoje želje, definirajte svoje ciljeve i počnite ih ostvarivati. Uz ovaj priručnik za samopomoć postanite uspješni i sretni!

Definišite svoje ciljeve i počnite da ih ostvarujete! Prodajem novi, neispunjeni Osobni vodič do uspjeha - 365 danas promijeni sebe i ostvari svoje ciljeve, autorice Tanye Dimitrove. Knjigu prodajem po cijeni od 100 kn. Svestrana Tanya Dimitrova, veleposlanica Republike Bugarske u Hrvatskoj, nedavno je objavila knjigu '365 - Danas promijeni sebe i ostvari svoje ciljeve' (u izdanju Školske knjige).

Rezultat te misije je i njezina knjiga pod nazivom "365 - Danas promijeni sebe i ostvari svoje ciljeve". Zašto ovo nije još jedna u nizu običnih knjiga za samopomoć, otkrili smo ovo četvrtka. '365 - Danas promijeni sebe i ostvari svoje ciljeve' vodič je koji čitatelja motivira i potiče na promjene, ali i traži odgovore na najjednostavnija, a ujedno najbitnija pitanja u životu.

POVEZANE KNJIGE