Bio jednom jedan vitez

Bio jednom jedan vitez - Dodd, Christina | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Dodd, Christina
DIMENZIJA
12,94 MB
NAZIV DATOTEKE
Bio jednom jedan vitez.pdf
ISBN
5857868369302

OPIS

Samo prijetnja njezinu životu može tvrdoglavu groficu Alisoun natjerati da unajmi sira Davida od Radcliffea kako bi štitio njezin zamak. Iako je nekoć bio junak i mačevalac zavidne vještine, ugodan je život razmazio ratnika koji je zahrđao poput starog viteškog oklopa. Međutim, potreban mu je novac kako bi uzdržavao svoju kćer, koja je ostala bez majke, a Alisoun je u prevelikoj opasnosti da bi se cjenkala. Po dolasku na njezino imanje, a nakon što se neprijatelj uspije previše približiti, sir David je primoran upregnuti dovitljivost i snagu pomoću kojih je postao legendarnim plaćenikom. Međutim, nakon što joj spasi život, David će ostati osupnut spoznajom da je vatrena dama otela njegovo dobro čuvano srce. Nakon velikog uspjeha s romanima Jedne čudesne večeri, Oteta nevjesta i Bosonoga princeza autorica Christina Dodd romanom Bio jednom jedan vitez nastavlja oduševljavati naslovima prevedenim na hrvatski jezik. Napeti ljubavni roman pun preokreta i tajni oduševio je čitateljice širom svijeta pa nema sumnje da će i u nas biti rado čitan. Roman je s engleskoga preveo Marin Popović.

godine u Donjoj Kovačici, gdje se uspješno bavio poljoprivrednom, odnosno stočarstvom, a zahvaljujući mukotrpnom i napornom radu postao je jedan od imućnijih seljaka. Opis - BIO JEDNOM JEDAN VITEZ. Samo prijetnja njezinu životu može tvrdoglavu groficu Alisoun natjerati da unajmi sira Davida od Radcliffea kako bi štitio njezin zamak.

Iako je nekoć bio junak i mačevalac zavidne vještine, ugodan je život razmazio ratnika koji je zahrđao poput starog viteškog oklopa. Bio jednom jedan vitez Tekstualna građa, tiskana . CITIRANJE.

POVEZANE KNJIGE