Igra skrivača

Igra skrivača - Green, Linda | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Green, Linda
DIMENZIJA
10,79 MB
NAZIV DATOTEKE
Igra skrivača.pdf
ISBN
5488319369457

OPIS

U TRENU MOŽETE IZGUBITI SVE. Jedan, dva, tri… Lisa Dale zatvorila je oči i počela brojati do sto u igri skrivača. Kad ih je otvorila, više nije bilo njezine četverogodišnje kćeri Elle. Nestala je bez traga. Policija, mediji i Lisina obitelj misle da znaju tko je Ellu oteo. No, što ako je nije oteo stranac? Što ako je ta osoba uvjerena da je to što radi dobro? I što ako je Lisina djevojčica u opasnosti da nestane zauvijek? “Pametno i uvjerljivo. Ovo je hrabra priča, dirljiva sve do posljednje riječi.” -DOROTHY KOOMSON, autorica bestselera s liste Sunday Timesa “Majstorski izvedena knjiga, napeta kao oštrica žileta.” -AMANDA PROWSE, prva na listama bestselera

3-6 7-11. MIŠO I ROBIN (Epizode prilagođene slijepima i slabovidnima) Igra skrivača.

(4.75) Maša i Medvjed u Frozen Dvorcu ★ ★ ★ ★ ★ (4.67) Križić Kružić Igra - Medvjed i Maša Igre ... igra skrivača prijevod u rječniku hrvatski - njemački u Glosbe, online rječnik, besplatno. Pregledaj milijunima riječi i fraza na svim jezicima. Igra skrivača.

POVEZANE KNJIGE