Igra skrivača

Igra skrivača - Green, Linda | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Green, Linda
DIMENZIJA
11,50 MB
NAZIV DATOTEKE
Igra skrivača.pdf
ISBN
2951396161475

OPIS

U TRENU MOŽETE IZGUBITI SVE. Jedan, dva, tri… Lisa Dale zatvorila je oči i počela brojati do sto u igri skrivača. Kad ih je otvorila, više nije bilo njezine četverogodišnje kćeri Elle. Nestala je bez traga. Policija, mediji i Lisina obitelj misle da znaju tko je Ellu oteo. No, što ako je nije oteo stranac? Što ako je ta osoba uvjerena da je to što radi dobro? I što ako je Lisina djevojčica u opasnosti da nestane zauvijek? “Pametno i uvjerljivo. Ovo je hrabra priča, dirljiva sve do posljednje riječi.” -DOROTHY KOOMSON, autorica bestselera s liste Sunday Timesa “Majstorski izvedena knjiga, napeta kao oštrica žileta.” -AMANDA PROWSE, prva na listama bestselera

Hej! Trebamo i tvoju ocjenu "Tko se nije skrio, magarac je bio!" Ova je izreka poznata svima koji su se ikada igrali skrivača. Riječi i igra vode nas u nevino, bezbrižno doba našega života, kojemu je jednostavan cilj bio naći ... This is "Igra skrivača_01" by Igor Gaćeša on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them. Peppa Pig Hrvatska - Igra skrivača - Peppa Pig na HrvatskomPretplatiti: http://bit.ly/PeppaPigHRPeppa Pig Ima pet godina i živi s mamom, tatom i bratom Georg... Igra Skrivača (Hide and Seek) online.Lopovi i razbojnici život vrlo teško.

HIDE AND SEEK, 2005., SAD, 101 min. triler; horror; drama; 8.2.

POVEZANE KNJIGE