Maestra

Maestra - Hilton, L.S. | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hilton, L.S.
DIMENZIJA
12,25 MB
NAZIV DATOTEKE
Maestra.pdf
ISBN
4868824075515

OPIS

Maestra, djelo napisano perom engleske povjesničarke i kritičarke umjetnosti Lise Hilton (L.S. Hilton), prvi je nastavak u trilogiji koja se dotiče gorućih tema poput feminizma, nasilja i ekstremnih seksualnih iskustava u uzbudljivoj radnji ukrašenoj putovanjima iz snova i predivnim umjetničkim djelima. Proglašena od mnogih medijskih kuća jednim od najboljih trilera godine, Maestra je priča o Judith Rashleigh, pomoćnici u prestižnoj aukcijskoj kući u Londonu. Judith noću radi kao hostesa u nimalo privlačnom noćnom klubu na West Endu, mjestu gdje zalazi vrlo bogata klijentela – premda njezine slobodne aktivnosti daleko premašuju posao u klubu. Kada dobije otkaz u galeriji, odluči otputovati na francusku rivijeru kao pratilja jednom od najbogatijih klijenata kluba. Tamo se dogodi incident koji komplicira njen život. Judith je prisiljena stvoriti drugi identitet te se pretvara u izvanrednu femme fatale. Prema mišljenju same autorice, Judith je ambiciozna i izuzetno neovisna, ali i zabavna. U svakom slučaju, ona je vrlo moderna mlada žena i sasvim besramna po pitanju svojih želja i ambicija, kao i po pitanju vlastitog tijela. Maestra je više od jednostavnog erotskog trilera. Tko nije maštao o krstarenjem Sredozemnim morem u raskošnim jahtama, posjećivanju mondenih mjesta od Londona do azurne obale preko Italije i Švicarske pa u Pariz, i to u pratnji pripadnika svjetske elite? Tko ne voli uzbudljivu priču prepunu akcije, krađa, prijevara i… ubojstava? Malo tko može ostati ravnodušnim pred nevjerojatnim opisima umjetničkih djela u kojima autoričino znanje i spisateljske vještine posbno dolaze do izražaja.

1901, Report of the Philippine Commission to the Secretary of War, page 551: Directed by David James Holloway. With Henry Regan, Valeria Vereau, Tom Wells.

Osjetivši da su spremni, došao je maestro Runtz, pozdravio ih, zauzeo svoju dirigentsku poziciju Maestra is a 33-minute documentary film directed by Catherine Murphy, about the youngest women teachers of the 1961 Cuban Literacy Campaign.. In 1961, Cuba aimed to eradicate illiteracy in one year.

POVEZANE KNJIGE