Maša i učiteljica

Maša i učiteljica - Pilić, Sanja | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pilić, Sanja
DIMENZIJA
7,24 MB
NAZIV DATOTEKE
Maša i učiteljica.pdf
ISBN
2816235270271

OPIS

Maša zna da je učiteljica vrlo važna osoba u životu svakog djeteta. Kako vrtićke, tako i školske učiteljice nauče djecu mnoge stvari korisne za čitav život. Kako da im Maša zahvali na svemu što su ju naučile? Može li joj u tome pomoći jedan žuti naslonjač?Priča pogodna za početnike u čitanju Lako čitljiva slova Ilustracije u bojiSanja Pilić rođena je 1954. godine u Splitu. Završila je Školu primijenjene umjetnosti, fotografski odsjek. Radila je kao fotografkinja, trik-snimateljica i koloristica na crtanom filmu.Surađivala je s Autonomnom ženskom kućom iz Zagreba i radila sa zlostavljanom djecom. Članica je raznih prosudbenih odbora za dječje stvaralaštvo. Nastupa u školama na dječjim literarnim druženjima. Katkad se bavi novinarstvom.Njezini tekstovi prevedeni su na slovenski, engleski, njemački, nizozemski, talijanski i mađarski jezik.Živi i radi u Zagrebu.

Pogledaj sve » Pročitaj najnovije vijesti vezane uz pojam UČITELJICA. Najzanimljiviji članci, slike i video vezani za temu UČITELJICA. maŠa i uČiteljica maŠa i uČiteljica maŠa i uČiteljica maŠa i uČiteljica maŠa i uČiteljica maŠa i uČiteljica maŠa i uČiteljica.

Maša zna da je učiteljica vrlo važna osoba u životu svakog djeteta. Kako vrtićke, tako i školske učiteljice nauče djecu mnoge stvari korisne za čitav život. Maša zna da je učiteljica vrlo važna osoba u životu svakog djeteta.

POVEZANE KNJIGE