Maša i učiteljica

Maša i učiteljica - Pilić, Sanja | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pilić, Sanja
DIMENZIJA
9,73 MB
NAZIV DATOTEKE
Maša i učiteljica.pdf
ISBN
2137669562488

OPIS

Maša zna da je učiteljica vrlo važna osoba u životu svakog djeteta. Kako vrtićke, tako i školske učiteljice nauče djecu mnoge stvari korisne za čitav život. Kako da im Maša zahvali na svemu što su ju naučile? Može li joj u tome pomoći jedan žuti naslonjač?Priča pogodna za početnike u čitanju Lako čitljiva slova Ilustracije u bojiSanja Pilić rođena je 1954. godine u Splitu. Završila je Školu primijenjene umjetnosti, fotografski odsjek. Radila je kao fotografkinja, trik-snimateljica i koloristica na crtanom filmu.Surađivala je s Autonomnom ženskom kućom iz Zagreba i radila sa zlostavljanom djecom. Članica je raznih prosudbenih odbora za dječje stvaralaštvo. Nastupa u školama na dječjim literarnim druženjima. Katkad se bavi novinarstvom.Njezini tekstovi prevedeni su na slovenski, engleski, njemački, nizozemski, talijanski i mađarski jezik.Živi i radi u Zagrebu.

MultiPlusCard bodovi 29. Uobičajeni rok dostave ovog proizvoda je 10 radnih dana.

Kako da im Maša | 66261-MK Nemate više artikala u košarici Ukupno (s PDV-om) 0,00 HRK Uključeni porezi 0,00 HRK Maša i učiteljica book. Read reviews from world's largest community for readers. Maša zna da je učiteljica vrlo važna osoba u životu svakog djeteta.

POVEZANE KNJIGE