Nešto prekrasno

Nešto prekrasno - McNaught, Judith | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
McNaught, Judith
DIMENZIJA
7,95 MB
NAZIV DATOTEKE
Nešto prekrasno.pdf
ISBN
2642902500611

OPIS

Autorica bestselera Judith McNaught na izvanredan način prikazuje zadivljujuću junakinju u vrtlogu nezaboravne strasti. Ova nevjerojatno dirljiva ljubavna priča jedan je od najomiljenijih njezinih romana! Buran brak Alexandre Lawrence, nevine djevojke sa sela i Jordana Townsendea, bogatog i moćnog vojvode od Hawthornea, suočit će se s krajnjim iskušenjem. Uvedena u beskrajno zamaman svijet londonskog društva, Alexandra, djevojka slobodnog duha, uhvaćena je u zapetljanu mrežu ljubomore i osvete, burnog ponosa i rasplamsale strasti. Ali iza hladne, arogantne maske njezinog supruga, nalazi se nježan, vitalan, senzualan muškarac. Muškarac za kojeg se Alexandra udala. A sada će se boriti za njegov život… I za burnu vezu koju samo oni mogu održati. Nakon romana Kraljevstvo snova, Whitney, ljubavi moja, Prije tebe, Jednom i zauvijek, Tri čuda, Sjećaš li se… i Kao u raju, Judith McNaught donosi nam još jedan uzbudljiv roman koji će, baš kao i prethodnici, oduševiti sve koji su već upoznali ovu slavnu autoricu, a zacijelo će privući i nove čitatelje. Roman je s engleskoga prevela Svetlana Grubić Samaržija.

OVOG jadnog psa ljudi su izbacili dok je bio štene u blizini gradilišta u Brazilu. Nisu ni slutili da će ondje niknuti benzinska crpka. Autorica bestselera Judith McNaught na izvanredan način prikazuje zadivljujuću junakinju u vrtlogu nezaboravne strasti.

Datum objavljivanja: 2015-10-15. add_shopping_cart favorite_border Opis; Citati; Sadržaj; ancillaries; Opis autora; Autorica bestselera Judith McNaught na izvanredan način prikazuje zadivljujuću junakinju u vrtlogu nezaboravne strasti.

POVEZANE KNJIGE