Ruša je slutila

Ruša je slutila - Bakran, Tamara | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bakran, Tamara
DIMENZIJA
3,56 MB
NAZIV DATOTEKE
Ruša je slutila.pdf
ISBN
2138399862656

OPIS

Ruša je slutila priča je o maloj znatiželjnoj i maštovitoj djevojčici, koja jednog dana, zajedno sa svojom letećom kućicom, hrabro kreće u pustolovinu u kojoj će upoznati Azura, čudesno i tajanstveno biće iz duboke zelene rijeke. Ruša će se brzo sprijateljiti s njime i krenuti na putovanje, kako bi zajedno mogli uživati u mirisnim i živopisnim ljepotama netaknute riječne prirode.

Brzo su se sprijateljili, onako brzo kako samo djeca i stari ljudi znaju te zajedno krenuli ploviti niz rijeku. Ruša je slutila Kada sam prvi puta vidjela ovu slikovnicu odmah sam pomislila „ovo je nešto neobično, pomalo drugačije" jer samo ime „Ruša" nije uobičajeno i odmah te privuče i poželiš saznati njenu priču. Pogotovo kada malo prolistaš slikovnicu i vidiš te divne ilustracije, prepune zelene boje, vode i nekog mira kojim ... Kućica ima namještaj izrađen od letvica i spužvica.

Ruša će se brzo sprijateljiti s njime i krenuti na putovanje, kako bi zajedno mogli uživati u mirisnim i živopisnim ljepotama netaknute riječne prirode. Na slapove Krke na pauzu - slikovnica "Ruša je slutila" U novoroditeljskom žanru by Anda Bukvic was live. June 7, 2018 · Napravite pauzu i skočite na Roški slap, Ruša sluti da je to dobra ideja! Vode vas Tamara Bakran, Margareta Perši ... Margareta Peršić Tamara Bakran RUŠA JE SLUTILA.

POVEZANE KNJIGE