Ruša je slutila

Ruša je slutila - Bakran, Tamara | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bakran, Tamara
DIMENZIJA
8,76 MB
NAZIV DATOTEKE
Ruša je slutila.pdf
ISBN
7630970821358

OPIS

Ruša je slutila priča je o maloj znatiželjnoj i maštovitoj djevojčici, koja jednog dana, zajedno sa svojom letećom kućicom, hrabro kreće u pustolovinu u kojoj će upoznati Azura, čudesno i tajanstveno biće iz duboke zelene rijeke. Ruša će se brzo sprijateljiti s njime i krenuti na putovanje, kako bi zajedno mogli uživati u mirisnim i živopisnim ljepotama netaknute riječne prirode.

90,00 kn 100,00 kn ... Zasad je taj oblik plaćanja moguć samo na području Republike Hrvatske.

Virmanom/uplatom na račun - virmansko plaćanje preporučamo svim pravnim osobama kojima je potreban R1 račun. Odabirom tog načina plaćanja, kupac će nakon što naruči traženi proizvod primiti ... Među slikovnicama izdvojile su se "Kruna kraljice vrana", predstavljena na Monte Libriću 2015., "Ruša je slutila" koja je bila nominirana za nagradu Libar za vajk 2017., te "Babasova i kraljičino stablo" i "Bogar i Gaguč imaju važan razgovor" koje su ušle u finale za nagradu Ovca u kutiji 2018.

POVEZANE KNJIGE