Slatko doba – hrvatski

Slatko doba – hrvatski - Peruc, Martina | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Peruc, Martina
DIMENZIJA
5,26 MB
NAZIV DATOTEKE
Slatko doba – hrvatski.pdf
ISBN
5031136991568

OPIS

Knjiga je nastala na temelju rukopisa Codex Laurianensis, zbirke izvornih recepata za slastice datirane u razdoblje 1910. – 1941. Recepte je više od trideset godina bilježila i prikupljala Madame Heda, dama visoke buržoazije koja je u to doba živjela na opatijskoj rivijeri. Nova publikacija u 7 poglavlja donosi 315 recepata iz izvornog rukopisa. Grafički koncept evocira onodobni stil i ukus uz pomoć više od 500 ilustracija kuhinjskog pribora, kućnog namještaja, dekoracija, vrijednih i rijetkih artefakta, arhitekture i plakata od secesije do art décoa. Knjiga je dostupna na hrvatskom, talijanskom i njemačkom jeziku.

Kategorija: biblioteka: Godina izdanja: 2017 Izdanje: Prvo Broj stranica: 106 Format: 29.5 x 22.5 cm Težina: 930 g Uvez: Spiralni Knjiga je nastala na temelju rukopisa Codex Laurianensis, zbirke izvornih recepata za slastice datirane u razdoblje ... Opis - SLATKO DOBA - IZVORNI RECEPTI IZ KVARNERSKIH VILA OPATIJE I LOVRANA (1910.-1941.) Knjiga je nastala na temelju rukopisa Codex Laurianensis, zbirke izvornih recepata za slastice datirane u razdoblje 1910. - 1941. slatko prijevod u rječniku engleski - hrvatski u Glosbe, online rječnik, besplatno.

I Telemach Hrvatska , kao jedna od vodećih domaćih telekomunikacijskih kompanija, istaknuo se velikim doprinosom zajednici, kako bi što lakše prebrodila novonastalu krizu. U to doba iz sna moga? Žice same zaigraše . Na guslama djeda moga, Zaigraše istihana: "Zora puca, bit će dana!" Polnoć prođe - još pokriva.

POVEZANE KNJIGE