Slatko doba – hrvatski

Slatko doba – hrvatski - Peruc, Martina | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Peruc, Martina
DIMENZIJA
5,85 MB
NAZIV DATOTEKE
Slatko doba – hrvatski.pdf
ISBN
3024974432100

OPIS

Knjiga je nastala na temelju rukopisa Codex Laurianensis, zbirke izvornih recepata za slastice datirane u razdoblje 1910. – 1941. Recepte je više od trideset godina bilježila i prikupljala Madame Heda, dama visoke buržoazije koja je u to doba živjela na opatijskoj rivijeri. Nova publikacija u 7 poglavlja donosi 315 recepata iz izvornog rukopisa. Grafički koncept evocira onodobni stil i ukus uz pomoć više od 500 ilustracija kuhinjskog pribora, kućnog namještaja, dekoracija, vrijednih i rijetkih artefakta, arhitekture i plakata od secesije do art décoa. Knjiga je dostupna na hrvatskom, talijanskom i njemačkom jeziku.

On posjeduje i brojna medicinska svojstva. Prirodno stanište ove južnjačke biljke su Indija i Šri Lanka. slàtkō sr DEFINICIJA 1.

Leži morska okolica; Ali jedna od istoka Hrvatski veleposlanik u Francuskoj Filip Vučak preminuo je u subotu nakon teške bolesti, priopćilo je u ponedjeljak Ministarstvo vanjskih i europskih poslova. "Pamtit ćemo ga kao vrsnoga diplomata koji je dao veliki doprinos razvoju hrvatske diplomacije od samog njezina početka, prvo kao načelnik službe za Zapadnu i Srednju Europu, za vrijeme Domovinskog rata, zatim kao načelnik za ... Bartul Kašić, također Bartol Kašić (Pag, 15.

POVEZANE KNJIGE