Slatko doba – njemački

Slatko doba – njemački - Priskić, Marlene | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Priskić, Marlene
DIMENZIJA
12,37 MB
NAZIV DATOTEKE
Slatko doba – njemački.pdf
ISBN
9193230481369

OPIS

Knjiga je nastala na temelju rukopisa Codex Laurianensis, zbirke izvornih recepata za slastice datirane u razdoblje 1910. – 1941. Recepte je više od trideset godina bilježila i prikupljala Madame Heda, dama visoke buržoazije koja je u to doba živjela na opatijskoj rivijeri. Nova publikacija u 7 poglavlja donosi 315 recepata iz izvornog rukopisa. Grafički koncept evocira onodobni stil i ukus uz pomoć više od 500 ilustracija kuhinjskog pribora, kućnog namještaja, dekoracija, vrijednih i rijetkih artefakta, arhitekture i plakata od secesije do art décoa. Knjiga je dostupna na hrvatskom, talijanskom i njemačkom jeziku.

Uvez: tvrdi, plastificirani. Stanje knjige: odlično.

zadržava pravo izmjene cijena THE SLADOLEDS Miljenko Muršić GLAGOLJICA KAKO JE PJEV NAUČIO RADITI Anita Martinac KAŠTELANSKA POTRAGA A priča je to o slavnom romskom violinistu Rigou Jancsiju (po naški bi on bio Kos Ivica 🙂 ) koji je svojim virtuoznim umijećem sviranja violine i neviđenom karizmom uspio zavesti najljepšu ženu tog vremena (kraj 19. i početak 20.

POVEZANE KNJIGE