Slatko doba – njemački

Slatko doba – njemački - Priskić, Marlene | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Priskić, Marlene
DIMENZIJA
4,15 MB
NAZIV DATOTEKE
Slatko doba – njemački.pdf
ISBN
4607662299025

OPIS

Knjiga je nastala na temelju rukopisa Codex Laurianensis, zbirke izvornih recepata za slastice datirane u razdoblje 1910. – 1941. Recepte je više od trideset godina bilježila i prikupljala Madame Heda, dama visoke buržoazije koja je u to doba živjela na opatijskoj rivijeri. Nova publikacija u 7 poglavlja donosi 315 recepata iz izvornog rukopisa. Grafički koncept evocira onodobni stil i ukus uz pomoć više od 500 ilustracija kuhinjskog pribora, kućnog namještaja, dekoracija, vrijednih i rijetkih artefakta, arhitekture i plakata od secesije do art décoa. Knjiga je dostupna na hrvatskom, talijanskom i njemačkom jeziku.

st.) Claru Ward koja je navodno bila toliko lijepa da je tada njemački car Wilhelm II zabranio objavu ... Besplatni online njemački trener gramatike. Ovaj besplatan tečaj njemačkog jezika na internetu jedinstveni je tečaj s više od 20.000 vježbi iz svih područja gramatike njemačkog jezika.

Ovaj besplatan tečaj njemačkog jezika na internetu jedinstveni je tečaj s više od 20.000 vježbi iz svih područja gramatike njemačkog jezika. Samostalno možete prilagoditi koje ćete vježbe obrađivati ovisno o stupnju znanja, priručniku ili dijelu gramatike. Godina izdanja: 2017 Izdanje: Prvo Broj stranica: 106 Format: 29.5 x 22.5 cm Težina: 930 g Uvez: Spiralni Nakladnik: Alfa d.d.

POVEZANE KNJIGE