Suprugova tajna

Suprugova tajna - Moriarty, Liane | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Moriarty, Liane
DIMENZIJA
9,80 MB
NAZIV DATOTEKE
Suprugova tajna.pdf
ISBN
2557531407602

OPIS

Majka troje djece i John-Paulova supruga Cecilia na tavanu pronalazi staru omotnicu. Rukopisom njezina supruga piše: otvoriti samo u slučaju moje smrti. Otvara je iz znatiželje i vrijeme stane. John-Paul u pismu priznaje strašnu pogrešku koja bi, kada bi se otkrila, uništila njihovu obitelj kao i živote drugih. Cecilia želi ispravno postupiti, ali ispravno prema komu? Ako zaštiti svoju obitelj ne govoreći ništa, istina će ju izjedati. No ako otkrije suprugovu tajnu, povrijedit će one koje najviše voli…

Pismo koje nije trebalo biti pročitano! Koja je to njegova najskrivenija Tajna? Majka troje djece i John-Paulova supruga Cecilia na tavanu pronalazi staru omotnicu. Rukopisom njezina supruga piše: otvoriti samo u slučaju moje smrti.

Dnevnik čitanja, Moje knjige, Novosti, Omiljeni pisci. Roman SUPRUGOVA TAJNA je velika uspješnica s ljestvica New York Timesa iz pera Liane Moriarty, autorice Malih laži.. Pismo koje nije trebalo biti pročitano! Koja je to njegova najskrivenija TAJNA? Svi u sebi krijemo tajne, ali nitko ovakvu! Majka troje djece i John-Paulova supruga Cecilia na tavanu pronalazi staru omotnicu.

POVEZANE KNJIGE