Maksimum jata

Maksimum jata - Tulić, Tea | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Tulić, Tea
DIMENZIJA
6,14 MB
NAZIV DATOTEKE
Maksimum jata.pdf
ISBN
3735386782774

OPIS

Poetsko-prozni fragmenti s vizualnim “pukotinama” među rečenicama, koje omekšavaju i ritmiziraju atmosferu teksta “o dinamici kolektiviteta – jata“, ali koji brojnim motivima kuće i utočišta otvara temu doma: “Kuće nas određuju, no domovi nas istodobno i sputavaju. Dom nije samo utočište, nego može biti i ishodište straha.”

Ako poželite saznati nešto o nedavno otisnutom Maksimumu jata koji potpisuje Tea Tulić, susrest ćete se s tvrdnjom da se radi o poetsko-proznim fragmentima s vizualnim pukotinama među rečenicama.Moglo bi se još dodati da su ti fragmenti pogodni za polagano, ali i višestruko čitanje ... MAKSIMUM JATA. 135,00 kn 121,50 kn dostupno.

Količina. Dodaj u košaricu Druga knjiga Tee Tulić „Maksimum jata" naslovom nagoviješta da se radi o poetskoj prozi koja govori o dinamici kolektiviteta - jatu.

POVEZANE KNJIGE