Tri priče o nama

Tri priče o nama - Barnett, Laura | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Barnett, Laura
DIMENZIJA
5,57 MB
NAZIV DATOTEKE
Tri priče o nama.pdf
ISBN
6915595993736

OPIS

Eva i Jim su devetnaestogodišnjaci te studiraju u Cambridgeu kad im se 1958. godine putevi prvi put sastanu. Jim hoda stazom kad žena, koja mu je prilazila na biciklu, naglo skrene kako bi izbjegla psa. Ono što uslijedi odredit će ostatak njihova života. Slijedimo tri različite inačice njihove budućnosti – zajedničke i odvojene – a njihova ljubavna priča poprima različite inkarnacije te zaokreće do završetka u današnje vrijeme. TRI PRIČE O NAMA izniman je prvijenac o izborima koje donosimo i o različitim putevima kojim nas život može odvesti. Što ako bi jedna mala odluka mogla promijeniti tijek vašega života? Malo o autorici: Laura Barnett je spisateljica, novinarka i kazališna kritičarka. Radila je u redakciji Guardiana i Daily Telegrapha, a sada je samostalna novinarka te piše članke o umjetnosti i istaknute članke za Guardian, Observer i Time Out te za nekoliko drugih državnih novina i časopisa. Laura je rođena 1982. godine u južnom Londonu, gdje sada živi sa suprugom. Na Sveučilištu Cambridge studirala je španjolski i talijanski te novinarstvo na Gradskom sveučilištu u Londonu. Laura je objavljivala i novele, za koje je osvojila nekoliko nagrada. Tri priče o nama njezin je prvi roman.

Siniša je naglasio kako nije imao radikalna diskriminatorna iskustva u životu jer […] Uz svjetske hitove NY Timesa, autorice Cassie Leo, Biobaza vam donosi tri vrhunska proizvoda na dar. Treći naslov iz serije, „Uspon" već je u prodaji! Cassia Leo, poznata spisateljica bestselera New York Timesa, u svojoj kolekciji „Priča o nama", donosi nam zamršene ljubavne priče ... Tri ovonedeljne priče o koroni, u stvari su priče o našim društvenim boljkama.

EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija . MARC zapis - ID: 87656 ... Roman Tri priče o nama otvara temu o životnom putu koji je određen kombinacijom sreće, slučajnosti i izborima.

POVEZANE KNJIGE