Vježbenica za uvježbavanje izgovora glasa Ž

Vježbenica za uvježbavanje izgovora glasa Ž Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
6,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Vježbenica za uvježbavanje izgovora glasa Ž.pdf
ISBN
4518615763971

OPIS

Zanimljivo i funkcionalno usustavljena vježbenica s nizom vježbi za izgovor riječi koje sadržavaju glas ž namijenjena je djeci predškolske i školske dobi koja imaju teškoće u izgovoru toga glasa. Nizovi primjera u kojima se glas ž nalazi na različitim mjestima glasovnoga lanca upotpunjeni su zanimljivim sličicama koje asociraju dijete na izgovor određene riječi čiji je sastavni dio i slog s glasom ž. Obilje primjera, zanimljiv slikovni materijal i kratak rječnik na kraju vježbenice omogućuju kreativnu uporabu vježbenice stručnjacima logopedima, ali i roditeljima i učenicima koji samostalno žele usavršiti svoj izgovor.

Odgojitelji starijih vrtićkih skupina i učitelji vježbenicu mogu primijeniti i u grupnom radu. Cijena: kn 40.00 ... Logopedske vježbe za slovo "r" Neke od vježbi za artikuliranje glasa "r" su:.

- Opis - VJEŽBENICA ZA UVJEŽBAVANJE IZGOVORA GLASA Ž. Zanimljivo i funkcionalno usustavljena vježbenica s nizom vježbi za izgovor riječi koje sadrže glas ž namijenjena je djeci predškolske i školske dobi koja imaju teškoće u izgovoru toga glasa. Vježbenica za uvježbavanje izgovora glasa ž .

POVEZANE KNJIGE