Vježbenica za uvježbavanje izgovora glasa Ž

Vježbenica za uvježbavanje izgovora glasa Ž Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
9,23 MB
NAZIV DATOTEKE
Vježbenica za uvježbavanje izgovora glasa Ž.pdf
ISBN
8194592704157

OPIS

Zanimljivo i funkcionalno usustavljena vježbenica s nizom vježbi za izgovor riječi koje sadržavaju glas ž namijenjena je djeci predškolske i školske dobi koja imaju teškoće u izgovoru toga glasa. Nizovi primjera u kojima se glas ž nalazi na različitim mjestima glasovnoga lanca upotpunjeni su zanimljivim sličicama koje asociraju dijete na izgovor određene riječi čiji je sastavni dio i slog s glasom ž. Obilje primjera, zanimljiv slikovni materijal i kratak rječnik na kraju vježbenice omogućuju kreativnu uporabu vježbenice stručnjacima logopedima, ali i roditeljima i učenicima koji samostalno žele usavršiti svoj izgovor.

- Zagreb : Školska knjiga, 2010. - 115 str.

Cijena: kn 40.00 ... Logopedske vježbe za slovo "r" Neke od vježbi za artikuliranje glasa "r" su:. vježbanje podizanja jezika prema gore i upravljanje jezikom - otvorite lagano usta, nasmiješite se i vrhom jezika prijeđite preko gornjih zuba s unutarnje strane s lijeva na desno i obrnuto,; uvježbavanje podizanja jezika prema gore - nasmiješite se i jezik pritisnite uza nepce, a usta širom otvorite, Poremećaji izgovora.

POVEZANE KNJIGE