Alles Walzer: Tajne hrvatske diplomatske kuhinje

Alles Walzer: Tajne hrvatske diplomatske kuhinje - Vukov Colić, Davorka | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Vukov Colić, Davorka
DIMENZIJA
7,35 MB
NAZIV DATOTEKE
Alles Walzer: Tajne hrvatske diplomatske kuhinje.pdf
ISBN
9248776802380

OPIS

Dugogodišnja novinaraka i urednica piše o iskustvima i prigodama u kojima je sudjelovala tijekom osam godina provedenih u diplomaciji, vremenu dok je njen suprug bio veleposlanik Republike Hrvatske u Austriji i Bugarskoj. U uvodu knjige kaže: “U diplomaciji se većina toga događa, a često i dogoovara, preko tanjura, pa je gastronomija i umijeće ugošćivanja mnogo više od istančanog uživanja nepca. To je umijeće političkog i društvenog komuniciranja, dokaz uvažavanja gosta, kulturološka osobana karta zemlje iz koje dolazite, potvrda vaše osobne uljuđenosti, iskustva, maštovitosti, pa i duhovitosti.” U knjizi se nalaze i recepti za jela koja je priređivala i spavljala za takve svečane prigode.

Prijava Registracija Zaboravljena lozinka. Vaša lista želja 0 Tajne hrvatske diplomatske kuhinje.

pratila je supruga Dražena na funkciji veleposlanika Republike Hrvatske u Beču i Sofiji, a sada je objavila knjigu 'Alles Walzer: tajne hrvatske diplomatske kuhinje' u kojoj opisuje svoj živo… Alles Walzer tajne Hrvatske diplomatske kuhinje (Book) : Vukov Colić, Davorka Alles Walzer, Tajne hrvatske diplomatske kuhinje. Davorka Vukov Colić ... Osim Davorke Vukov Colić na promociji 'Alles Walzer: tajne hrvatske diplomatske kuhinje', o čemu smo s autoricom detaljno razgovarali u nedavnom intervjuu, sudjeluju književni kritičar, esejist i leksikograf Velimir Visković, potom redoviti profesor svjetske povijesti 20.

POVEZANE KNJIGE