Alles Walzer: Tajne hrvatske diplomatske kuhinje

Alles Walzer: Tajne hrvatske diplomatske kuhinje - Vukov Colić, Davorka | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Vukov Colić, Davorka
DIMENZIJA
11,99 MB
NAZIV DATOTEKE
Alles Walzer: Tajne hrvatske diplomatske kuhinje.pdf
ISBN
7127039207218

OPIS

Dugogodišnja novinaraka i urednica piše o iskustvima i prigodama u kojima je sudjelovala tijekom osam godina provedenih u diplomaciji, vremenu dok je njen suprug bio veleposlanik Republike Hrvatske u Austriji i Bugarskoj. U uvodu knjige kaže: “U diplomaciji se većina toga događa, a često i dogoovara, preko tanjura, pa je gastronomija i umijeće ugošćivanja mnogo više od istančanog uživanja nepca. To je umijeće političkog i društvenog komuniciranja, dokaz uvažavanja gosta, kulturološka osobana karta zemlje iz koje dolazite, potvrda vaše osobne uljuđenosti, iskustva, maštovitosti, pa i duhovitosti.” U knjizi se nalaze i recepti za jela koja je priređivala i spavljala za takve svečane prigode.

U glavnom gradu Republike Austrije, a i šire od njega, bal je mnogo više od bala. Ples oko plesa. Davorka Vukov Colić - Alles Walzer : Tajne hrvatske diplomatske kuhinje Nakladnik: Vuković & Runjić Zagreb 2017.

... Slatke tajne života na selu HK16-05063 HK16-05062 .

POVEZANE KNJIGE