Dom iza žice

Dom iza žice - Tihi-Stepanić, Jasminka | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Tihi-Stepanić, Jasminka
DIMENZIJA
12,32 MB
NAZIV DATOTEKE
Dom iza žice.pdf
ISBN
2832179465827

OPIS

„Ušao je u prazan stan. Upalio je svjetlo u sobi i utrpao se u krevet obučen. Bilo je prehladno da bi se presvlačio u pidžamu. Soba je tonula u polumrak koji je povremeno obasjavalo svjetlo s nadvožnjaka. Kao svake večeri prije spavanja,mislio je o mobitelu.”

Soba je tonula u polumrak koji je povremeno obasjavalo svjetlo s nadvožnjaka. Kao svake večeri prije spavanja, mislio je o mobitelu.

Koliko god se trudili da svoj stambeni prostor održimo što organiziranijim i urednijim, dosadne žice i kablovi uvijek su tu da nam pokvare dojam postojeće urednosti. Tijekom Mjeseca hrvatske knjige organiziramo upoznavanje učenika 7. razreda OŠ Špansko Oranice s autoricom Jasminkom Tihi-Stepanić! "U najnovijem romanu Dom iza žice autorica Jasminka Tihi-Stepanić poseže za vrlo ozbiljnim problemima suvremenoga društva.Mladi ljudi koji odrastaju u nesređenim obiteljskim prilikama često balansiraju na rubu kriminala i naoko neznatan događaj može ih ... U svakom opisu "Doma iza žice" Jasminke Tihi-Stepanić stoji da "poseže za vrlo ozbiljnim problemima suvremenoga društva" što svemu pruža ton posebne važnosti.

POVEZANE KNJIGE