Hrvatski patriotizam

Hrvatski patriotizam - Tomac, Zdravko | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Tomac, Zdravko
DIMENZIJA
8,56 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvatski patriotizam.pdf
ISBN
1104451166925

OPIS

Preobraćeni političar, pisac i profesor u knjizi koju proglašava svojom ispovijedi iskazuje stavove o hrvatskoj povijesti, sadašnjosti i budućnosti, suvremenim neprijateljima Hrvatske, ustaštvu, važnosti Crkve za nacionalni identitet Hrvatske, značaju pozdrava „Za dom spremni“ u Domovinskom ratu i ostalim temama koje smatra neizostavnima kada se govori o hrvatskom patriotizmu.

- Impressum. Zagreb : Tkanica ; Sesvetski Kraljevec : Grafok, 20 1 7.

patria - „otadžbina, domovina, postojbina, zavičaj"), je ljubav prema zavičaju i njegovim karakteristikama (kao što su narod, jezik, kultura, politika, istorija, sport itd.), koja podrazumijeva otvoren, tolerantan i ravnopravan odnos prema drugim zavičajima i njihovim karakteristikama, bez bilo kakve isključivosti. patriotizam prijevod u rječniku hrvatski - engleski u Glosbe, online rječnik, besplatno. Pregledaj milijunima riječi i fraza na svim jezicima. Hrvatski patriotizam Zorana Milanovića By Web Kratak, ali sadržajan govor Zorana Milanovića na predsjedničkoj inauguraciji, u prvi plan postavio je jednu od najraširenijih mistifikacija suvremene europske politike, a to je izjednačavanje patriotizma i nacionalizma. Hrvatski patriotizam : što znači biti Hrvat? Tekstualna građa, tiskana .

POVEZANE KNJIGE