Komedija sa stavom

Komedija sa stavom - Vučić đekić, Dragana | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Vučić đekić, Dragana
DIMENZIJA
3,4 MB
NAZIV DATOTEKE
Komedija sa stavom.pdf
ISBN
8132141189638

OPIS

Stand-up komedija u proteklih je deset do petnaest godina postala jedan od važnih, a dosad znanstveno zanemarenih pa i pogrešno shvaćenih kulturnih fenomena. Stoga je ova knjiga, koja argumentirano pokazuje da glavni cilj stand-up komedije nije samo razonoda i nasmijavanje slučajne publike, kako je to naznačeno u većini dosadašnjih prikaza toga izvedbenog oblika, nego, ustvrđuje autorica, stand-up komedija svojim najboljim izdanjima uspijeva objediniti tri cilja: nasmijati publiku, kritizirati i stvoriti atmosferu opuštanja i rasterećenja. -akademik Boris Senker

| četvrtak Knjižnica i čitaonica Bogdana Ogrizovića Početak događanja: 19.30 sati Dragana Vučić Đekić Gost najnovijeg izdanja emisije Komedija sa stavom bio je komičar Dušan Jokić.Banjalučanin je na sceni već dugi niz godina, a još prije nego što se stand up kao forma pojavio na našim prostorima, djelovao je u satiričnoj skupini 'Akt Alije Sirotanovića'. Kako nastaju njegove šale, šta mu je u komediji najvažnije, kako se s ćelavcima posvađao na nastupu u Palama, te još ponešto ... Sa stavom.

comoedia ← od grč. kōmōidía) je vrsta drame, odlikuje se veselim sadržajem, crta smiješne strane ljudskog života i ljudi, ismijava njihove nedostatke i mane.Komedija se, kao i tragedija, razvila u antičkoj Grčkoj.U početku je označavala pjesmu komosa, tj.

POVEZANE KNJIGE