Par iz susjedstva

Par iz susjedstva - Lapena, Shari | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lapena, Shari
DIMENZIJA
7,77 MB
NAZIV DATOTEKE
Par iz susjedstva.pdf
ISBN
1169310051356

OPIS

Par iz susjedstva je proglašen najpopularnijim trilerom 2016. godine koji je pokrenuo lavinu komentara na društvenim mrežama. NIKAD NE ZNAŠ ŠTO SE ZBIVA S DRUGE STRANE ZIDA. Susjeda ti je rekla da ne želi da dovedeš svoju šestomjesečnu bebu na njezinu proslavu. Ništa osobno, samo ne može podnijeti bebin plač. Suprug ti je rekao da će sve biti u redu. Na kraju krajeva, prvi ste susjedi. Ponijet ćete monitor za bebe i svakih pola sata naizmjence provjeravati dijete. Tvoja je kći spavala kad si ju zadnji put provjerila. Ali sad, dok juriš stubama u svojoj sablasno tihoj kući, tvoji najgori strahovi postaju stvarnost. Tvog djeteta nema. Nikad prije nisi morala pozvati policiju. A sad su policajci u tvojoj kući, i tko zna što će u njoj pronaći.

godine koji je pokrenuo lavinu komentara na društvenim mrežama. NIKAD NE ZNAŠ ŠTO SE ZBIVA S DRUGE STRANE ZIDA. Par iz susjedstva Shari Lapena.

Svi vi koji pratite aktualnosti u domaćem i svjetskom izdavaštvu sigurno ste već upoznati s uzbuđenjem s kojim je dočekan triler The Couple Next Door, u nas preveden pod naslovom Par iz susjedstva.Riječ je o prvom uratku autorice Shari Lapena i napetoj priči koja sadrži sve elemente ... Dečko iz susjedstva - Poremećni tinejdžer postane opsjednut prelijepom učiteljicom - Pogledajte video i opis za film Dečko iz susjedstva (The Boy Next Door) ... (Jennifer López) privukla je pažnju naočitog teenagera iz susjedstva.

POVEZANE KNJIGE