Pokopana prošlost

Pokopana prošlost - Eskens, Allen | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Eskens, Allen
DIMENZIJA
8,62 MB
NAZIV DATOTEKE
Pokopana prošlost.pdf
ISBN
5664482274877

OPIS

Student sveučilišta u Minnesoti Joe Talbert iz kolegija engleskog jezika dobiva zadatak: intervjuirati potpunog neznanca i napisati njegovu biografiju. Odlazi u obližnji starački dom gdje upoznaje Carla Iversona, odlikovanog veterana Vijetnamskog rata. Carl je proveo trideset godina u zatvoru zbog silovanja i ubojstva četrnaestogodišnje djevojčice i uvjetno je otpušten jer boluje od raka gušterače. Preostalo mu je još samo nekoliko mjeseci života, ali prije smrti mora nekome reći istinu o tome što se dogodilo u prošlosti. Joe je spreman saslušati njegovu priču naročito zbog toga što prvi dokazi upućuju da Carl možda i nije ubojica. Zajedno sa susjedom Lilom, u koju se zaljubljuje, postupno otkriva istinu, a što su bliže otkrivanju pravog ubojice, i oni su u životnoj opasnosti.

MARC zapis - ID: 17713 ... Pokopana prošlost. Allen Eskens.

Na pogreb je došao niz poznatih lica; bjegunac Zdravko Mamić, ministar zdravstva Milan Kujundžić, Splitski i zagrebački arheolozi istražuju solinsku Gradinu čija je prošlost pod velom tajne, ali joj je budućnost izvjesna - otvorena pozornica Piše Damir Šarac 31. srpnja 2020.

POVEZANE KNJIGE