Pokopana prošlost

Pokopana prošlost - Eskens, Allen | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Eskens, Allen
DIMENZIJA
5,5 MB
NAZIV DATOTEKE
Pokopana prošlost.pdf
ISBN
9482680974250

OPIS

Student sveučilišta u Minnesoti Joe Talbert iz kolegija engleskog jezika dobiva zadatak: intervjuirati potpunog neznanca i napisati njegovu biografiju. Odlazi u obližnji starački dom gdje upoznaje Carla Iversona, odlikovanog veterana Vijetnamskog rata. Carl je proveo trideset godina u zatvoru zbog silovanja i ubojstva četrnaestogodišnje djevojčice i uvjetno je otpušten jer boluje od raka gušterače. Preostalo mu je još samo nekoliko mjeseci života, ali prije smrti mora nekome reći istinu o tome što se dogodilo u prošlosti. Joe je spreman saslušati njegovu priču naročito zbog toga što prvi dokazi upućuju da Carl možda i nije ubojica. Zajedno sa susjedom Lilom, u koju se zaljubljuje, postupno otkriva istinu, a što su bliže otkrivanju pravog ubojice, i oni su u životnoj opasnosti.

ISBN 9789537956721 (meki uvez) : 79,00 HRK Pokopana prošlost / Allen Eskens ; s engleskoga prevela Lidija Toman. - Velika Gorica : Stilus knjiga, 2016.

U košaricu 1; 2; 3... 44 » Pratite nas! ... Jedan čovjek na jugu Francuske duboko je uvjeren u to i čini sve kako prošlost ne bi ostala pokopana.

POVEZANE KNJIGE