Politički odnosi s javnošću

Politički odnosi s javnošću - Tomić, Zoran | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Tomić, Zoran
DIMENZIJA
3,6 MB
NAZIV DATOTEKE
Politički odnosi s javnošću.pdf
ISBN
3074754034392

OPIS

Knjiga „Politički odnosi s javnošću“ namijenjena je studentima diplomskih studija, a svojim sadržajem knjiga će biti korisna i praktičarima u političkim odnosima s javnošću, novinarima, kao i svima drugima koje zanima fenomen odnosa s javnošću u politici. Za pripremu nove knjige prof. dr. sc. Tomić je koristio najnoviju suvremenu domaću i svjetsku literaturu s područja političkih odnosa s javnošću i srodnih disciplina stoga se može reći kako je ova knjiga usklađena sa sadržajem i standardima naprednih europskih i svjetskih zemalja.

Dodaj u listu želja. 300,00 kn. "Politički odnosi s javnošću do sada su bili vezani za odnose s javnošću političkih stranaka s ciljem da u najboljem mogućem svjetlu dočaraju njihovu filozofiju, politiku, stavove, kredibilitet i osobe koje imaju ili nemaju vlast." (Tomić, 2008) Tomić u svojoj knjizi Odnosi s javnošću, ... Politički odnosi s javnošću, nova je knjiga prof.

Nakon drugog izdanja knjige "Odnosi s javnošću - teorija i praksa" (2016.), koju su mediji i stručna javnost nazvali "Biblijom" i "anatomijom", prof. Tomić javnosti je priložio novo djelo sa specifičnog područja ove profesije. Politički odnosi s javnošću Tekstualna građa, tiskana .

POVEZANE KNJIGE